Trambau Bt.

Trambau Bt.

Céginformáció:
Az általunk kínált szolgáltatásokkal fõképpen a kis- és középvállalkozások, közintézmények, valamint magánszemélyek épületgépészeti igényeinek kielégítését tekintjük fõ célunknak.

Az elmúlt több esztendõ során - reményeink szerint magas színvonalú és eredményes munkánk eredményeképpen - számos állandó, újra és újra visszatérõ partnerre tettünk szert.

Tevékenységi körünk széles skálán öleli fel az ipari, valamint lakás célú környezetben felmerülõ épületgépészeti feladatok ellátását.

A különbözõ épületgépészeti témakörök egy kézbe adása megrendelõink számára is jelentõsen könnyebbé teszi nemcsak a telepítési idõszak lebonyolítását, de a késõbbi üzemeltetést, karbantartást, bõvítést és a hibaelhárítást is. Ez a beruházás, és az üzemeltetés költségeire nézve hosszú távon egy költségkímélõ megoldás. Ennek megfelelõen vállalkozásunk profilját úgy alakítottuk ki, hogy partnereink számára minden ilyen jellegû megkeresésre egy kézbõl tudjunk megoldást ajánlani. A folyamatos szakmai jelenlét, a bizalmi jellegû feladatok és nem utolsósorban áraink lehetõ legalacsonyabb szinten tartása érdekében munkáinkban személyesen, alvállalkozók közremûködése nélkül veszünk r észt. Kiemelkedõ célunknak tekintjük továbbá, hogy munkatársaink hosszú távon, egy eredményes és elismert csapat tagjaként, szakmai és emberi képességeik legjobbikát nyújthassák partnereink számára.

A 2003-ban megalakult Trambau Kereskedelmi és Szolgáltató Bt, megrendelõi számára egységes szolgáltatási portfóliót képvisel, amely a teljesség igénye nélkül az alábbiakra terjed ki:

- Víz, gáz központifûtés tervezése, kivitelezése.
- Javítás, felújítás, átalakítás, bõvítés, hibaelhárítás.
- Kéménybélelés, szerelt kémény építése.
- Építõipari költségvetések, árajánlatok készítése.
- Gépi földmunka.
-Épületgépészet
-Építõipari szolgáltatás
-Kõmûves
-Burkolás,
Hõszigetelés,
Festés-Mázolás


Rendszereinkre garanciát biztosítunk, a berendezések megbízható üzemeltetéséhez pedig különbözõ karbantartási és rendelkezésre állási konstrukciók formájában kívánunk partnereinkkel együttmûködni. Célunk minden esetben a hosszú távú, ügyfeleink elégedettségén alapuló üzleti kapcsolatok ápolása. Szakembereink szeretnének segíteni Önnek abban, hogy az Ön számára a legoptimálisabb megoldást valósítsuk meg.
Amennyiben tájékoztatónk felkeltette szíves érdeklõdését, készséggel állunk rendelkezésére.

Üzleti ajánlat:
Belsõépítészet, Burkoló, Családi ház építés, Építészet, tervezés, Építõipar, Épületburkolás, Épületgépészet, Festés-mázolás, Földmunka, Gáz és vízszerelés, Generálkivitelezés, gépi földmunka,gipszkarton szerelés,Hang és Hõszigetelés,Hegesztés,Kéménytechnika,Kivitelezés,Lakásfelújítás,Szigeteléstechnika,Víz-gáz szerelés,

Cégnév: Trambau Bt.
Székhely: 3529 Miskolc Dobozy út.13
Levelezési cím: 3529 Miskolc Dobozy út.13
Weboldal: www.trambau.hu

Minden jog fenntartva 2024©