HANDEL Kft

HANDEL Kft Autószervíz, Autófelszerelés, Alkatrész, Mezõgazdasági gép, Mezõgazdasági gépalkatrész, Gumiabroncs, Gumiszerviz, Csapágy

Céginformáció:
A "Handel" Kereskedelmi, Közvetítõ és Szolgáltató Kft. 1990 óta áll a mezõgazdasági nagyüzemek, kistermelõk, a tehergépkocsi tulajdonosok, valamint az ipar szolgálatában. Társaságunk mezõgazdasági gépek, ezek alkatrészeinek, keleti-nyugati haszongépjármûvek alkatrészeinek és mûszaki árucikkek (pl.: csapágy, ékszíj, görgõslánc, gumiköpeny, akkumulátor stb.), valamint autóápolási és felszerelési cikkek kis-és nagykereskedelmével foglalkozik. Vásárlóink igényeinek szélesebb körben való kielégítése érdekében gumiszervizzel rendelkezünk. 1000 m2 alapterületû, modern raktáráruházunkban több, mint 12000 áruféleséget 100 millió forint értékben kínálunk Önöknek. Az általunk forgalmazott mezõgazdasági gépek állandóan megtekinthetõk telephelyünkön. A forgalmazott árukat csaknem kizárólag a gyártóktól, importõröktõl vagy önálló importálással szerezzük be. Áraink ezért versenyképesek, vagy ez teszi lehetõvé áraink versenyképességét.
Vevõink igényét szolgáltatásainkkal is próbáljuk kielégíteni. Vállaljuk az áruk díjmentes házhoz szállítását, vagy postai úton történõ elküldését. Értékesítésen túl szaktanácsadást, törzsvásárlóinknak fizetési haladék vagy kedvezmény adás, hiteligény felmerülés esetén bankokon keresztül hitelfelvételi lehetõséget biztosítunk. Célunk, hogy vevõink mindig az elsõk között említsenek bennünket és a szolgáltatásainkkal elégedettek legyenek.

Üzleti ajánlat:
Autószervíz, Autófelszerelés, Alkatrész, Mezõgazdasági gép,
Mezõgazdasági gépalkatrész, Gumiabroncs, Gumiszerviz, Csapágy

Cégnév: HANDEL Kft
Székhely: 9028 Gyõr, Külsõ Veszprémi út 7.
Levelezési cím: 9028 Gyõr, Külsõ Veszprémi út 7.
Telefon:
mobil: (96) 510-740
Weboldal: www.handel.hu

Minden jog fenntartva 2024©