Sämling Gazdasági Továbbképző Kft.

Sämling Gazdasági Továbbképző Kft. tréningek és képzések szervezése, nemzetközi pénzügyi és vezetõi számvitel, nemzetközi Refa controlling menedzser képzés, német projektmenedzser-szakember képzés, e-marketing menedzser képzés

Céginformáció:
A Sämling akkreditált oktatási és tanácsadói vállalat, amely 1989-ben kezdte meg mûködését vegyes vállalatként. Az eltelt 18 év alatt több mint 10 000 cég 40 000 dolgozója vett részt képzéseinken, tanfolyamainkon, tréningjeinken, workshopjainkon, konferenciáinkon.
A SÄMLING Kft. 1989-ben magyar-német kft-ként kezdte meg mûködését Budapesten. Azóta olyan szakmai tömörülést hoztunk létre, ahol az ügyfelek igényeit európai színvonalon tudjuk kielégíteni. A SÄMLING munkatársi csapata már 15 éve dolgozik azon, hogy nemzetközi és hazai képzéseivel, tréningjeivel segítse ügyfeleit. A cég megalakulása óta eltelt években több, mint 10.000 szervezet közel 40.000 munkatársa vett részt képzéseinken. Évente több, mint 150 különbözõ programot ajánlunk felsõ- és középvezetõknek, pénzügyi, számviteli és banki szakembereknek, közigazgatásban dolgozóknak, controllereknek, HR munkatársaknak.

Üzleti ajánlat:
felnõttoktatás, felnõttképzés, tanácsadás, pályázatírás, szervezetfejlesztés, tréning, workshopok,

Cégnév: Sämling Gazdasági Továbbképző Kft.
Székhely: 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Levelezési cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Telefon:
mobil: (1) 212-4412
Weboldal: www.samling.hu

Minden jog fenntartva 2024©