Zámoly Község Önkormányzata Polgármesteri Hivatala

Zámoly Község Önkormányzata Polgármesteri Hivatala Galéria,turizmus,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása.

Céginformáció:
Zámoly a Vértes hegység déli elõterében fekvõ, többutcás, szalagtelkes település. Tagolt, változatos domborzata, közelsége a megyeszékhelyhez, Székesfehérvárhoz és a Velencei-tóhoz, fekvése a helyvidéki és a síkság találkozásánál kedvezõ lehetõségeket kínált az itt megtelepülõknek évszázadokon át. Területén a XX. század utolsó évtizedéig a régészek két tucat lelõhelyet tártak fel az õskortól a törökkor végéig. A dinamikusan fejlõdõ Székesfehérvár vonzáskörzetébe tartozó községben napjainkban 2160 fõ él, a mûködõ vállalkozások száma közelít a százhoz, önkormányzó közössége ismét látja az esélyét, hogy történelme sokszori újrakezdéseinek számát egy sikerrel szaporítsa.

Üzleti ajánlat:
Bizonyára úgy gondolhatja, hogy Zámolyt nem kell bemutatni, hiszen a médiában az emlékezetes „roma-ügyrõl elhíresült” falunkról, bármelyik keresõprogrammal több találatot (816) érhet el az Interneten, mint más, akár lényegesen nagyobb lélekszámú településrõl.

Azért, hogy jobban megismerhessen bennünket, az alábbi mondatokban elhelyezett hivatkozásokra, vagy a honlap baloldali linkjeire történõ "kattintások" segítségével Ön egy virtuális látogatást tehet Zámolyon. "Gyorsfényképet", információkat kaphat a 950 éves településrõl, bepillantást nyerhet gazdag történelmi és kulturális múltjába, rácsodálkozhat sokszínû természeti környezetére, tanulmányozhatja a társadalmi közéletét meghatározó intézményeket és civil szervezeteket, az EU- csatlakozáshoz összegzett, "hozományként" értelmezhetõ, "zámolyiságunkat" kifejezõ képeket, mondatokat.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklõdését és kedvet kapott egy valóságos kiránduláshoz is, a Tekergõ oldalain találhat érdeklõdésének megfelelõ ajánlatot.
Ujvári József
polgármester

Cégnév: Zámoly Község Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Székhely: 8081 Zámoly Kossuth u. 43.
Levelezési cím: 8081 Zámoly Kossuth u. 43.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.zsamoly.hu

Minden jog fenntartva 2024©