Balatonfűzfő város önkormányzata

Balatonfűzfő város önkormányzata Galéria.turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása.

Céginformáció:
A csendes, barátságos, rendezett és folyamatosan szépülõ település kedvezõ természeti és épített adottságaival várja az itt élõket és az idelátogatókat. A Bakony hegyei felõl érkezõ szelek, a mély és így a legtisztább vízû fûzfõi öböl ideális helyszínt jelent a vízisportok szerelmeseinek: az élénk vitorlás- és szörfélet, a gazdag horgász-zsákmányok tanúsítják ezt.

Pezsgõ sportélete, a neves Balaton uszoda, a sportstadion labdarúgó, villanyfényes kosár- és teniszpályái messze környékrõl is vonzzák az aktív pihenésre vágyókat.
A magas napfényes órák, a strandolás kulturált körülményei ideális helyszínt jelentenek a családi idõtöltésnek. Balatonfûzfõ ugyanakkor a városi léthez nélkülözhetetlen, további fejlõdés elõtt áll: új városközpont tervei körvonalazódnak, vitorláskikötõk épülnek, s tovább szépülnek köztereink, folyamatosan épülnek útjaink. Kérem, érezze magáénak városunkat: legyen Ön is alakítója településünknek, kísérje figyelemmel jövõnk alakulását!

Üzleti ajánlat:
Galéria.turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása

Cégnév: Balatonfűzfő város önkormányzata
Székhely: 8184 Balatonfûzfõ, Nike krt. 1.
Levelezési cím: 8184 Balatonfûzfõ, Nike krt. 1.
Telefon:
mobil: (06-88) 596-920

Minden jog fenntartva 2024©