Noni Üzletház

Noni Üzletház biobolt, biotermékek, bioélelmiszer, biokenyerek, biogabona, kolbászok, biotisztítószerek, biotészták, biogabonák, biosütemények, bioborok, bioüdítõk, candida elleni készítmények, diabetikus készítmények, gluténmentes termékek, lúgos víz, Norbi termékek,

Céginformáció:
Táplálkozzon egészségesen! Éljen természetes környezetben! Kezdjen új életet! Fogyasszon bio és reform élelmiszereket. Nálunk mindent megkap, ami az egészséget szoglálja és védi. A NONI Üzletház egyedülállónak számít abban a tekintetben, hogy szigorú elõírások szerint ellenõrzött szintetikus szerek és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmazó bio árukészlete igazán teljes: a cukorbetegek és lisztérzékenyek által is fogyasztható, illetve só és élesztõ nélkül készült pékárutól kezdve a hús nélkül készült búzakolbászon át a kecskesajtig, lisztektõl a növényi tejekig minden megtalálható azok számára akik az egyre népszerûbb korszerû és egészséges táplálkozást részesítik elõnyben. A választékot kiegészítik az "Ezoterikus" könyvek nagy választéka, valamint a Feng-Shui kellékek. (Lakásunk az életünk tükre) Az üzlet természetes jellege a lakberendezési választékon is megmutatkozik, ami a bolt területének nagyobb részét teszi ki. Gyapjú- és hõkezelt szõnyegek óriási választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Békéscsabai, egyiptomi, vietnámi, lengyel és iráni szõnyegek közül lehet választani, modern és hagyományos stílusban. Egyes szõnyegek méretre rendelhetõk! A békéscsabai szõnyeget akár egyedi elképzelésû mintával is elkészítik. Ezenkívül Billerbeck és Naturex-paplanok, párnák, derékaljak is kaphatók. Gyapjú, antristressz és anti allergén termékek, mágneses derékaljak. Rongyszõnyeg, jutaszõnyeg, terítõk, pamut ágynemûk, plédek, ágytakarók közül is válogathatnak vásárlóink. A szõnyegek könnyen kezelhetõk, nem szívja magába a port, a szöszt, magas a szálvastagsága, sûrû a csomózása. Vegyék figyelembe szlogenünket!
"Az alacsony ár miatt érzett öröm rövidebb ideig tart, mint a rossz minõség által okozott bosszúság."
A sav-bázis háztartás jelentõsége: a helytelen életmód, az egyoldalú táplálkozás, a túlzó fogyókúrák, a mozgásszegénység, a tartós stessz, a dohányzás kibillentik a szervezet sav-bázis egyensúlyát és túlsavasodást okoznak.
A túlsavasodás tünetei: kimerültség, levertség, idegesség, depresszió, kisebb terhelhetõség, a koncentráló képesség csökkenése, az ellenáállóképesség romlása, anyagcserezavarok, izom- és izületi bántalmak, bõr-, haj- és körömelváltozások. A szervezet normális kémhatásához a táplálék 80%-nak lúgosító hatásúnak kell lennie. A szervezet elsavasodását okozzák: az egészségtelen életmód, a kávé, a szénsavas üdítõk, az alkohol fogyasztása. Hazánk lakossága nagy arányban fogyaszt fehér kenyeret, cukrot, édességeket, rizst és tésztaféléket. Rá kellene döbbennünk, hogy egészségünk érdekében nekünk kell cselekedni. Ebben segítünk mi Önnek, boltunk élelmiszerválasztékával. Nálunk mindent megtalál ami az egészségét helyrebillenti. Boltunk választékát úgy állítottuk össze, hogy az Ön asztalára reggeltõl estig egészséges ételek kerülhessenek. Teljes kiörlésû pékáruk, gyógyteák, adalékmentes zöldség- és gyümölcslevek, gabonafélék, olajosmagvak, növényi olajok, kecskesajtok, szójtermékek, virágmézek széles választékát kínáljuk.
Nyitva tartás: H-P: 9-18, Szo: 9-13 óráig.

Üzleti ajánlat:
Biobolt, Lakástextil, Szõnyeg Áruház

Cégnév: Noni Üzletház
Székhely: 5000 Szolnok, Szapáry u.17.
Levelezési cím: 5000 Szolnok, Szapáry u.17.
Telefon:
mobil: 56/411-712, 30/2073204
Weboldal: www.no-ni.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©