Aranyeső Alapítvány az Egészséges Emberért

Aranyeső Alapítvány az Egészséges Emberért

Céginformáció:
Kérjük támogassa alapítványunkat adójuk 1%-ával!

Adószámunk: 18490389-1-07



Az Aranyeső Alapítványt 2000-ben jegyezték be, kiemelten közhasznú szervezetként. Oktatási, nevelési, szociális, tudományos és egészségügyi tevékenységet végző kiemelten közhasznú szervezet.


Intézményei, telephelye:


1.) Hétpettyes Óvoda (8000 Székesfehérvár, Taksony u. 27/a), oktatási intézmény. Az intézmény képzőművészeti zene - és drámapedagógiai alapú személyiségfejlesztő nevelési program alapján működik. Az udvarán létrehozott szerepjáték gyakorlására alkalmas „Kölyökváros” mobil változatával rendezvények gyermekprogramjait tudjuk színesíteni.


2.) Mocorgó Játszó- és Fejlesztőház: egy összetett és komplex fejlesztő-pedagógiai módszerek alapján működő intézmény. A Mocorgó Fejlesztőház megjelölés azt jelenti, hogy a komoly fejlesztő pedagógiai munkát a gyermekek számára élményekben gazdag, önfeledt, játékos formába öntjük. Lásd:www.mocorgo.net.



Telephelyen kívüli működési területek: - Iskolák (fogászati program, egészségnap, drog prevenció) - Önkormányzatok, multinacionális cégek Kölyökváros+ egészségnap)

Célunk: az európaiság szellemében az egészséges életmód elterjedése, a megelőzés fontosságára való figyelemfelkeltés segítségével egy egészségesebb és versenyképesebb nemzet kialakulásának elősegítése. E cél megvalósulását, csak a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek felzárkóztatásával érhetjük el, mely cél elérést az Alapítvány hosszú távú stratégiai, konkrét célmegvalósításként tűzte ki.


Küldetésünk: Hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, nehéz helyzetű közösségek, az elesettek támogatása; Az oktatás-nevelés által az ember emberhez és természethez való viszonyának javítása; Az Aranyeső Alapítvány legfontosabb feladatának a mentális, pszichés és testi egészség birtokában lévő, önmaga értékeit megbecsülő emberi közösség kialakulásának elősegítését tekinti.

Üzleti ajánlat:
alapítvány,
kiemelkedően közhasznú szervezet,
egészségügy,
egészségnevelés,
betegségmegelőzés,
prevenció,
betegellátás segítése,
segítségnyújtás,
tudományos és egészségügyi tevékenység,
oktatás

Cégnév: Aranyeső Alapítvány az Egészséges Emberért
Székhely: 8000 Székesfehérvár Nyitrai u.52
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár Taksony u.27/A
Telefon:
mobil: (06-20) 991-8110

Minden jog fenntartva 2024©