ISD Portolan Szállítmányozási Kft.

ISD Portolan Szállítmányozási Kft. Folyami szállítmányozás, közúti szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás, szállítmányozás vasúton, tengeri szállítmányozás, vízi árufuvarozás, vízi áruszállítás.

Céginformáció:
ISD Portolan Szállítmányozási Kft. 1992-ben alakult meg. Tevékenységi köre a nemzetközi szállítmányozás. E szervezési feladat nem egyszerû fuvarközvetítést jelent, hanem egy komplex rendszer kialakítását is, a vasúti forgalom, a folyami- és tengerhajózás, valamint a közúti fuvarozás összehangolásával. Létrehoztunk egy közös társaságot. Mely új útvonalakat, rendszereket és tárolási technikákat dolgoz ki. A Portolan ez elmélet gyakorlati kivitelezését hajtja végre. Teljes logisztikai rendszerekben és szolgáltatásokban gondolkodunk. Kapcsolatrendszerünk - a logisztikai lánc raktártól raktárig történõ megszervezése érdekében - valamennyi közlekedési ágazatra kiterjed. Az áru áramlásának érdekében egyaránt folyamatosságot kell biztosítanunk földön és vízen, hogy végiggördülve a rendszeren elõsegítsük a biztos profitot a kereskedelemben.

Üzleti ajánlat:
Folyami szállítmányozás, közúti szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás, szállítmányozás vasúton, tengeri szállítmányozás, vízi árufuvarozás, vízi áruszállítás.

Cégnév: ISD Portolan Szállítmányozási Kft.
Székhely: 1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Levelezési cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Weboldal: www.portolan.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©