EUWORK Munkaközvetítő és Tanácsadó Kft.

EUWORK Munkaközvetítő és Tanácsadó Kft. állás, munkaerõ, munkaerõ-közvetítés, külföldi munka, külföldi állás, anglliai munka, angliai állás, írországi munka, EU munka, stewardess, idõsgondozás, idõsgondozói munka, vidámparki munka

Céginformáció:
Cégünk külföldre történõ munkaközvetítéssel foglalkozik és keres legális külföldi állásokat fizikai és szellemi dolgozóknak egyaránt. Több száz, külföldön sikeresen elhelyezett ügyfelünk tanúsíthatja: Ha külföldi munka, akkor EUWORK!

A magyar állampolgárok jelenleg a következõ országokban tudnak jogi megszorítások nélkül legális munkát vállalni: Svédország, Nagy-Britannia, Írország, Spanyolország, Portugália, Finnország, Hollandia. A szabad munkavállalás azt jelenti, hogy ezekben az országokban ugyanúgy dolgozhatunk, mintha Magyarországon lennénk. Megvan tehát a lehetõség, hogy képességeinknek megfelelõ munkát végezzünk külföldön - Anglia esetén a hazai bérek hatszorosáért! Nem is beszélve az ezekben az országokban mûködõ, a hazainál jóval fejlettebb szociális rendszer nyújtotta segítségrõl és biztonságról.

Megbízható külföldi munka megtalálása azonban ezekben az országokban sem könnyû, itthonról pedig még nehezebb. EUWORK kft célja ezek megkönnyebbítése, az álláskeresés folyamatának szakszerû lebonyolítása.

Üzleti ajánlat:
állás, munkaerõ, munkaerõ-közvetítés, külföldi munka, külföldi állás, anglliai munka, angliai állás, írországi munka, EU munka, stewardess, idõsgondozás, idõsgondozói munka, vidámparki munka

Cégnév: EUWORK Munkaközvetítő és Tanácsadó Kft.
Székhely: 1111 Budapest, Karinthy Frigyes u. 10. II/3.
Levelezési cím:
Telefon:
mobil: (1) 203-5833
Weboldal: www.euwork.hu

Minden jog fenntartva 2024©