Szárnyas Sárkány Kulturális E.C.

Szárnyas Sárkány Kulturális E.C.

Céginformáció:
Az 1996 óta mûködõ vállalkozás fõ profilja fesztiválok és nagyrendezvények szervezése és technikai kiszolgálása.
Egyik kiemelkedõ saját rendezvénye a magyarországi utcai mûfajok bázismûhelye, a „Szárnyas Sárkány” Hete Nemzetközi Utcaszínházi Fesztivál, mely 1993 óta minden év július elsõ felében nyújt különleges szórakozási és mûvelõdési lehetõséget a tízezres nézõseregnek. Az évente bemutatkozó 40-50 társulat között mindig jelen vannak a hazai utcaszínházi mûfaj jelesei, számos európai színház (lengyel, szlovák, horvát, francia, cseh, angol, olasz, német), de a világ más tájai, kultúrái is képviseltetik magukat (Oroszország, Kína, Japán, Brazília). A színházi és zenei programok mellett népi játékok, kézmûves bemutatók, tûzi- és vízi játékok, valamint nagy eszem-iszom várja a tisztelt nagyérdemût!

A Rhythm & Blues és Motoros Fesztivált 1998 óta minden év június közepén szervezi a nyírbátori Városi Strandfürdõn és Kempingben. A két nap alatt amatõr és profi zenekarok hozzák testközelbe ezt a mélyrõl induló, õszinte muzsikát. A fellépõk között mindig ott vannak az ország legjobbjai, de külföldi kiválóságokat is rendszeresen lehet látni és hallani (Eb Davis, Török Ádám, Hobo, Takáts Tamás, Deák Bill, Jeanne Carroll, Livin’ Blues). Hajnalig szól a blues, gyönyörû motorok, éjszakai fürdõzések, gasztronómiai programok tarkítják ezt a két napot.

Igen sokrétû és széles kapcsolatot épített ki a cég az ország több, idegenforgalmilag jelentõs városával. Fény-, hang- és színpadtechnikai, valamint szervezési, szakmai segítséget is nyújt partnerei számára. Mindez a szolgáltatás kiegészül egy 250 fõs, faszerkezetû mobil színházépülettel (Korona Teátrum), ami az esztétikus megjelenésen túl a szabadtéri rendezvények biztonságos lebonyolítását is jól szolgálja.

Üzleti ajánlat:
kultúra,
kulturális szolgáltatás,
rendezvény,
rendezvényszervezés,
színház,
utcaszínház,
karnevál,
fesztivál.
Zenei Napok

Cégnév: Szárnyas Sárkány Kulturális E.C.
Székhely: 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 8-9.
Levelezési cím: 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 8-9.
Telefon:
mobil: (42)281-748

Minden jog fenntartva 2024©