PK - É.H.K. Kft.

PK - É.H.K. Kft. hőszigetelés, épület felújítás, utólagos falszigetelés

Céginformáció:

A PK-É.H.K. Építészeti, Hídépítési és Kertészeti Kft. múltja 1976-ig nyúlik vissza, de közvetlenül a MÁV Zrt. építészeti szervezetéből a MÁV ÉHK Kft-ből alakult 2002-ben, mely a MÁV teljes épületállományának felújítását, karbantartását és üzemeltetését végezte.


A jelenlegi tevékenységi kör megoszlik az állami megrendelők, és a külső piaci megrendelők részére végzett, generál-kivitelezési, és rész kivitelezési munkák között.


Ezek közül ma már a műemléki épületek felújítása áll első helyen, aminek jelentős része templomok és középületek  felújítása és restaurálási munkái.


Büszkék vagyunk arra, hogy gyakran bíznak meg minket állami épületek, főleg középületek, a MÁV, az Országos Bírósági Hivatal, és a Pécsi Tudományegyetem, illetve önkormányzati épületek építésével és felújításával.


Cégünk kifejezetten faszerkezeti kivitelezési munkákat is végez, valamint a MÁV Zrt. Pécsi Igazgatóság területén a meglévő MÁV épületek felújítási, karbantartási és bontási munkáit is végzi.


A kivitelezési munkákon túl a műszaki létszámunk lehetővé teszi, hogy – magánszemélyek, önkormányzatok, egyházak, befektetők részére – műszaki ellenőrzést műszaki vezetést, és építés szervezést és bonyolítást is vállaljunk.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: PK - É.H.K. Kft.
Székhely: 7622 Pécs, Verseny utca 2.
Levelezési cím: 7622 Pécs, Verseny utca 2.
Telefon:
mobil: 36309799473
Weboldal: https://pkehk.hu/
Email:

Minden jog fenntartva 2024©