Bell Computer Kft.

Bell Computer Kft. Számítástechnikai berendezések értékesítése-Szoftver kereskedelem -Számítógéphálózatok építése -Rendszerintegráció -Kereskedelem -Számítástechnikai berendezések szervízelése, karbantartása

Céginformáció:
A BELL Computer Kft. jogelődje a Mikro Stúdió Számítástechnikai Bt. 1990 márciusában alakult 3 fővel. Tevékenységünkre már a kezdeti időszakban is a PC kategóriájú számítástechnika eszközkereskedelem és a szerviztevékenység volt a jellemző. A hálózati technológiák előretörésével egyidőben kezdtünk el foglalkozni, hálózatok építésével és rendszerintegrációval. Felismertük, hogy a hozzáadott szolgáltatással jelentős piaci előretörést tudunk elérni.
1994. március 1-jén megalapítottuk a BELL Computer Számítástechnikai Kft-t, ami fokozatosan átvette a Mikro Stúdió Bt-től a számítástechnikai tevékenységek körét, mint jogutód.
1994 év végéig a Miskolc, Marjalaki u. 6. szám alatti 40 m2-es iroda, szerviz és raktárhelyiségeket magába foglaló telephelyükön fogadtuk ügyfeleinket, azonban ekkorra már igen szűknek bizonyult.
1995 januárjában nyitottuk meg új, sajáttulajdonú 310 m2-es új telephelyünket, Miskolc belvárosában a Balogh Ádám u. 2 sz. alatt, ahol saját parkolóval, kitűnő rakodási lehetőségekkel állunk viszonteladó és végfelhasználó partnereinek rendelkezésére.
Cégünk 1999 augusztus 10.-én megszerezte az ISO 9002 minősítést, az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium támogatásával. A minősítést a cégünk a teljes tevékenységi körére kapta meg.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Bell Computer Kft.
Székhely: 3529 Miskolc Balogh Á. u. 2.
Levelezési cím: 3529 Miskolc Balogh Á. u. 2.
Telefon:
mobil: 46/560-355

Minden jog fenntartva 2024©