Békés Print Kft.

Békés Print Kft. # Falinaptár# Címkék # Meghívó # Névjegykártya # Plakát

Céginformáció:
A nyomda, mint termelőüzem 1981. októberében alakult az akkori Költségvetési Üzem sokszorosító részlegeként. 10 év múlva a tanácsi rendszer megszűnésekor a dolgozók és az Önkormányzat közösen alakított céget Békés Print kft néven, amiből az Önkormányzat négy év után kivonult.

Jelenleg 5-6 fővel üzemelünk. Az elmúlt évek során nagyon sok céggel kerültünk kapcsolatba, és mindig igyekeztünk maximálisan, a legjobb minőségben kiszolgálni az igényeiket. Ez a mai napig is így van. Természetesen a fejlődéssel nekünk is lépést kellett tartani, mivel az ólombetűket a számítógép váltotta fel, az ofszet technológiát pedig a digitális nyomtatás egészíti ki.

Így tudjuk csak megoldani a kis példányszámú, színes nyomatok elkészítését rövid időn belül. A megrendelő amíg iszik egy kávét addig elkészül a nyomtatványa. Legyen az meghívó, névjegykártya, szórólap, öntapadó címke.

A nagyobb volumenű munkákra azonban több idő kell. Mint például a könyvek, színes prospektusok, plakátok, naptárak, önindigós ügyviteli nyomtatványok. De ezeket is igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megcsinálni.

Az elmúlt 25 év alatt rengeteg minden változott, de az ügyfél elsődlegessége nem, és ez nem is fog megváltozni.

Bízván abban, hogy hamarosan Önt is a megrendelőink között tarthatjuk számon, kérem tekintse meg honlapunk többi részét is!

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Békés Print Kft.
Székhely:
Levelezési cím: 5630 Békés, Petőfi utca 21.
Telefon: +36 (30) 239-8102
mobil: 66/411-835

Minden jog fenntartva 2024©