Korax Baromfigép Kft.

Korax Baromfigép Kft. élelmiszeripari gépgyártás,lemezmegmunkálás,plazmavágás,szemcseszórás,vágóhídi berendezések ,vágóhídi gépek gyártása

Céginformáció:
meg, hogy néhány szóban bemutassuk Társaságunkat és tevékenységünket. Az élelmiszeripari gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetõségeink felhasználásával kívánunk az Önök partnerei lenni gyártási és gyártástervezési szolgáltatásunkkal.
A gyártási feladatokat kooperációs jelleggel is, akár a megrendelõ által, akár általunk biztosított alapanyagból tudjuk megoldani. Gyártóüzemünk alkalmas rozsdamentes és szénacél alapanyag feldolgozására. Amennyiben megrendelõink igénylik, úgy koncepciós tervek alapján a gyártási tervdokumentáció elkészítését is vállaljuk.

Cégünk a magyarországi gazdasági átalakulások elõtt alakult meg 1986-ban.
A vállalkozás 100%-ban magántulajdonban van.
Az alkalmazottak száma jelenleg 110 fõ, melybõl 17 fõ mérnök, részben a tervezésben, részben gyártás elõkészítésben, részben pedig közvetlenül a termelésben.
Kereskedelmi kapcsolatainkban 6 kereskedelmi és mûszaki szakember vesz részt. Nyelvtudásuk alapján német és angol nyelven van lehetõségünk közvetlen kapcsolattartásra.

Üzleti ajánlat:
élelmiszeripari gépgyártás,lemezmegmunkálás
,plazmavágás,szemcseszórás,vágóhídi berendezések
,vágóhídi gépek gyártása

Cégnév: Korax Baromfigép Kft.
Székhely: 2300 Ráckeve, Sillingi utca 30
Levelezési cím: 2300 Ráckeve, Sillingi utca 30
Telefon:
mobil: (24)485-402
Weboldal: www.korax.hu
Email: pbox@korax.hu

Minden jog fenntartva 2024©