Riello Hungary Zrt.

Riello Hungary Zrt. Beretta, gázkészülékek, kazánok, cirkó, fûtéstechnika, tüzeléstechnika, olaj, gázégõk

Céginformáció:
Beretta gázkészülékek:
A Beretta készülékek nagy kényelmet biztosítanak a melegvíz-elõállítás és az otthoni fûtés terén, szem elõtt tartva, hogy az ügyfelek befektetése minél hamarabb megtérüljön energia-megtakarítás és jó közérzet formájában. Ezen gázüzemû falikazánok lakások, családi házak fûtésére alkalmasak. Kombi és csak fûtõ kivitelben, kéményes és zárt égésterû változatban kerülnek értékesítésre a hazai piacon. A használati melegvíztermelés átfolyó rendszerrel, kombi, beépített tárolós vagy hõközpont rendszerû kialakítással valósítható meg. Nyár végén a hazai piacon is bevezetésre kerül a Beretta kondenzációs készülék. Az ország területén 130 szervizpartner áll bármikor az ügyfelek rendelkezésre.

Riello Burners kényszerlevegõs égõfejek:
A cég gáz- olaj és alternatív égõket kínál háztartási, kommunális, ipari és erõmûvi alkalmazásra. Igazodva a környezetvédelmi elvárásokhoz a gázégõket a gyártó a teljes palettán NOx szegény kivitelben is gyártja. Az égõk fejlesztésénél fontos szempont az alacsony zajkibocsátás, az alacsony villamos energia felvétel, melyhez a motorfordulatszám szabályozó kívánság szerint igényelhetõ. A villamos vezérlés illeszkedik az épületfelügyeleti rendszerekhez, így az üzemi paraméterek közvetlenül megjeleníthetõk, feldolgozhatók a felhasználói felületen és ezzel optimalizálható a fûtés. A tüzelõberendezések üzembehelyezését és karbantartását az ország 21 nagyvárosában 33 folyamatosan képzett partnerszerviz végzi.
A Riello Hungary kollégái készséggel állnak vásárlói és partnerei rendelkezésére a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben.

Üzleti ajánlat:
A Riello csoport a fûtéstechnikai ágazat egyik legnagyobb ipari egyesülése, mely 1922-ben családi vállalkozásként indult kényszerlevegõs olajégõk gyártására, majd továbbnövekedve fokozatosan bõvítette tevékenységét. A holdingnak 1996-ban lett tagja a már a múlt század közepén már kazánt gyártó Beretta is. A Riello csoport ma a világ 5 kontinensén van jelen 16 szakággal és 7 márkanévvel büszkélkedve.
A hazai piacon a Riello csoport saját leányvállalataként mûködik a Riello Hungary Zrt., mely a Riello égõfejek és a Beretta fali gázkészülékek kizárólagos magyarországi és a saját tulajdonú Riello Ro SRL-es keresztül romániai forgalmazója is.

Cégnév: Riello Hungary Zrt.
Székhely: 1139 Budapest, Lomb utca 37-39
Levelezési cím: 1139 Budapest, Lomb utca 37-39
Telefon:
mobil: 06-1-339-9069
Weboldal: www.beretta.hu

Minden jog fenntartva 2024©