Signal Biztosító Zrt.

Signal Biztosító Zrt. Adókedvezmény, kamatadó Befektetéshez kötött életbiztosítások Klasszikus életbiztosítások Vagyonbiztosítások Balesetbiztosítások Gépjármû-biztosítások

Céginformáció:
A SIGNAL Biztosító Zrt. Németország egyik vezetõ pénzügyi konszernjének, a SIGNAL IDUNA Csoportnak a leányvállalata.

A németországi SIGNAL csoport, az IPOSZ-szal karöltve azzal a céllal hozta létre 1993-ban, - tizenharmadik társaságként - a SIGNAL Biztosító Rt.-t, hogy az iparosok saját biztosítójaként vállalkozásaihoz nyugodt hátteret teremtsen; családtagjaik, alkalmazottaik üzleti és megélhetési biztonságát növelje és a felmerülõ biztosítási igényeikre átfogó konstrukciókat dolgozzon ki. Legnagyobb megelégedésünkre társaságunk több száz kis és középvállalkozás részére nyújt biztosítást mind vállalkozásához, mind családi biztonságának megteremtéséhez.

Biztosítótársaságunk tevékenységét már a kezdetektõl kiterjesztette a lakosság minden rétegére. Termékpalettánkat folyamatosan bõvítettük az élet-, baleset, vagyonbiztosítások után 2006 évben elindítottuk gépjármû-biztosítási üzletágunkat. Emellett felismerve ügyfeleink igényeit szoros együttmûködést alakítottunk ki számos pénzintézettel: közel 100 takarékszövetkezettel, a KDB Bankkal, az FHB Bankkal, a UniCredit Bankkal, a Raiffeisen Bankkal és az ELLA Bankkal.

Az alapítás óta országos értékesítési hálózatunk folyamatosan fejlõdött, képviselõink nem csupán biztosításokat értékesítenek, hanem "személyes biztosítási tanácsadóként" segítik ügyfeleinket abban, hogy különbözõ élethelyzeteikben, milyen pénzügyi, biztosítási megoldásokat alkalmazzanak.

Elhívatottságunk eredményeként a mögöttünk álló években ügyfeleinek száma dinamikusan növekedett.

Üzleti ajánlat:
A SIGNAL Biztosító Zrt. a SIGNAL IDUNA Csoport magyarországi leányvállalata. A SIGNAL IDUNA Csoport ma az európai ambíciókkal rendelkezõ nagy német általános biztosítási konszernek közé tartozik.

Cégnév: Signal Biztosító Zrt.
Székhely: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.
Levelezési cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.
Telefon:
mobil: 06 1 458 4222
Weboldal: www.signal.hu

Minden jog fenntartva 2024©