MILTON Finanszírozási Zrt.

MILTON Finanszírozási Zrt. Vállalati ügyfeleknekLízing Hitel Komplex megoldásokMagánszemélyeknek Lízing HitelÖnkormányzatok részére Szolgáltatások Letölthetõ dokumentumok Fogalomtár Gyik Sajtószoba

Céginformáció:
CÉGTÖRTÉNET


A Wallis csoport 2006. júliusában hozta meg a döntést arra vonatkozóan, hogy az ingatlanpiacon, melynek évek óta meghatározó szereplõje, mint finanszírozó is megjelenjen. Elsõ lépésként egy eladó, engedéllyel rendelkezõ pénzügyi vállalkozást kerestek, ezzel párhuzamosan a cég stratégiájának kialakítása is megkezdõdött, ez utóbbira Körtvélyessy Lászlót kérték fel, aki piaci ismereteire támaszkodva kijelölte azt a piaci szegmenst, mely igényeinek az ingatlanfinanszírozás jelenlegi szereplõi csak korlátozottan tudnak eleget tenni.

Az eladásra felkínált Dom Ingatlanlízing Pénzügyi Szolgáltató Zrt. és Wallis Befektetési, Gazdasági Tanácsadó és Vagyonkezelõ Zrt. között 2006. október 9-vel lezárultak a tárgyalások és megkötötték az adásvételi szerzõdést, amellyel a Wallis Zrt. 100 százalékos, közvetlen befolyásoló részesedést szerzett a 2006. augusztus 15-tõl már, mint MILTON Finanszírozási Zrt. néven mûködõ cégben. A pénzügyi lízing tevékenységet folytató társaság vezérigazgatói pozícióját a 2006. szeptember 4-tõl hatályos PSZÁF határozat értelmében Körtvélyessy László tölti be, az igazgatóság elnöke pedig Müllner Zsolt.

A hosszadalmas jogi és egyéb, a cég gyakorlati mûködését biztosító folyamatok már 2007. januárjára elérték azt a szintet, hogy a MILTON Finanszírozási Zrt. megköthette elsõ ingatlan lízing ügyleteit. Mindez köszönhetõ Budaházy Rékának és Pádár Zoltánnak, a társaság vezérigazgató-helyetteseinek, akik az új cég üzleti tervének kidolgozásában már a kezdetektõl részt vettek, valamint a kollégák célorientáltságának és többéves pénzügyi tapasztalatainak, amelyekre támaszkodva, a szolgáltatások magas színvonala is biztosított. Ezen túlmenõen, a Wallis csoport nyújt segítséget a versenytársakkal szembeni piaci elõny megszerzésében, kiemelkedõ ingatlanpiaci kompetenciájával, valamint pénzügyi és menedzsment támogatásával.

Üzleti ajánlat:
Hitelek,lizingek

Cégnév: MILTON Finanszírozási Zrt.
Székhely: 1044. Budapest Váci út 76-80.
Levelezési cím: 1044. Budapest Váci út 76-80.
Telefon:
mobil: (06-1) 880-1300
Weboldal: www.miltonzrt.hu

Minden jog fenntartva 2024©