Felvonomester Bt.

Felvonomester Bt. felvono szerelés,javitás,karban tartás,felvonok-liftek tervezése telepítése,kivitelezése,lift szerelés

Céginformáció:
1966 óta foglalkozik felvonók szerelésével. Az ország első felvonóvállalatánál kezdte tevékenységét a cég alapítója. 10 év elteltével egyéni vállalkozásban felvonók telepítésével és karbantartásával foglalkozik.
A 80-as években szakértői és mester vizsgával bővíti szaktudását. Legfőbb tevékenységeik körébe tartozik felvonó vezérléseinek tervezése,telepítése. 1990-től külföldi cég megbízásainak,munkavállalásainak kivitelezik megfelelő szintű szaktudásukat. Együttműködés segített a �90-es években kialakult, nem csak a felvonó iparra jellemző gazdasági nehézségek ellenére a piacon maradni. 1994 óta elektronikus típusú vezérléseket tervezésében nyújtunk segítséget a felvonók biztonságosabb és modernebb működésüknek.
A vállalkozás saját struktúrájának kialakítása, valamint a további fejlesztések a minőség-biztosításának kialakítását és a cég átszervezését tették szükségessé. Tevékenységét 1998 évtől az ISO 9000 minőségbiztosítási rendszerben végzi, mely garancia a következő években elvégzendő célkitűzéseink, valamint garancia ügyfeleink megfelelő mértékig történő kiszolgálására.

Üzleti ajánlat:
panelházak,társasházak,lakóparkok és egyedi liftek,felvonok teljeskörü tervezése,kivitelezése,javitása-szerelése,régi liftek,felvonok felujitása,modernizációja

Cégnév: Felvonomester Bt.
Székhely: 1047 Bp. Izzo u. 2.
Levelezési cím: 1047 Bp. Izzo u. 2.
Telefon:
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©