Transzcendentális Meditáció Központ

Transzcendentális Meditáció Központ meditáció, tanfolyam

Céginformáció:
Tudományos kutatások a TM-ről



Mindenki képes megtanulni a Transzcendentális Meditációs technikát, és élvezni az elmére, a testre, a kapcsolatokra és a világra gyakorolt jótékony hatásait.



Fedezze fel a jótékony hatásokat!
A Transzcendentális Meditációs program az Ön kulcsa a tisztább gondolkodáshoz, a jobb egészséghez, a beteljesültebb kapcsolatokhoz és a békés világhoz. Könnyű megtanulni, élvezetes gyakorolni, gazdagabbá teszi az élet összes területét.



„A mi családunkban három meditáló generáció van. Nagyszerű dolog az a képesség, hogy megszabadulhatunk a stressztől és a feszültségtől és valóban élvezzük egymás társaságát”


- Janet Nichols, feleség, anya és üzletasszony


A jótékony hatások gyakorlatiasak

Amikor Ön megtanulja a Transzcendentális Meditációs technikát, meglepődhet a jótékony gyakorlati hatások széles körén, amelyeket tapasztalni kezd. Észreveheti, hogy gyorsabban oldja meg a problémákat és hogy élesebbé válik a memóriája. Frissebbnek érezheti magát reggelente és több energiát tapasztalhat a nap végén.



Több önbizalommal rendelkezhet és a baráti vagy családi kapcsolatok új oldalait fedezheti fel. Talán jobban kijön másokkal a munkahelyén vagy kielégítőbbnek találja a munkáját. Az emberek ilyen megjegyzéseket tehetnek: „Kevésbé tűnsz feszültnek” vagy „Sokkal lazábbnak érzem magam, mikor körülöttem vagy”.



Mindenki, aki megtanulja, a jótékony hatások csokorját tapasztalja, melyek egészen különlegesek a számukra. Amikor az Ön elméje jobban kihasználja képességeit, és a teste mély pihenést élvez, az először megfigyelhető pozitív hatások gyakran azokon a területeken lépnek fel, ahol azokat Ön eddig a leginkább nélkülözte.

Az adónk 1%-ról szabadon rendelkezünk. Társadalmi kötelezettségvállalása folytán Maharishi magyarországi szervezete, a Nagy Csoport Magyarországért Alapítvány jogosult az adó társadalmi szervezeteknek juttatható 1 %-a fogadására.



Maharishi céljainak (lásd alább) magyarországi megvalósulásához hozzájárulhat úgy, hogy Önnek egy fillérjébe sem kerül. Csupán annyi a teendője, hogy alapítványunk nevét és adószámát (Nagy Csoport Magyarországért Alapítvány, adószám: 18101852-2-41) egy papíron belehelyezi egy szabványméretű borítékba, amit lezárva ráírja a nevét, a lakcímét, és az adóazonosító jelét. Itt két lehetősége van: 1. az adóbevallási csomagjába rakja bele; vagy 2. az adóbevallást helyettesítő munkáltatói elszámolás esetén közvetlenül a munkáltatójának adja át ezt a borítékot legkésőbb folyó év március 25-ig.



Üzleti ajánlat:
meditáció, tanfolyam

Cégnév: Transzcendentális Meditáció Központ
Székhely: 1011 Budapest Bem rkp.15 IV./20
Levelezési cím: 1011 Budapest Bem rkp.15 IV./20
Telefon: 06 70 364 83 09
mobil:
Weboldal: www.t-m.hu

Minden jog fenntartva 2024©