Első Beton Kft.

Első Beton Kft. * betonacél megmunkálás * transzportbeton elõállítás * betonelem gyártás * építõanyag kereskedelem

Céginformáció:
Az Elsõ Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben történõ megalakulása óta kizárólag magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. Társaságunk célja az elmúlt 2 évtizedben az volt, hogy a régió - és ezen belül Szeged város - meghatározó építõanyag szolgáltatójává váljon. Jövõbeni célunk pedig az, hogy a magyar építõipar országosan elismert, meghatározó vállalkozásaként versenyképes minõségben, hatékonyan és felelõsségteljesen szolgálja ki megrendelõit.

Közel két évtizedes szakmai tapasztalat teszi a Társaságunkat a Dél-Alföld meghatározó vállalkozásává.

A mindenkori vevõi igényeknek megfelelõ folyamatos kiváló minõséget a 2004-ben bevezetett, a Tüv Nord Magyarország Kft. által auditált, EN ISO 9001:2000 szerinti minõségirányítási rendszer segítségével igyekszünk szavatolni. Minõségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a vevõi visszajelzések alapján minden munkatársunk elkötelezett részvételével. A folyamatos kiváló minõség elérése érdekében az ÉMI Kht. Szegedi Minõségellenõrzõ Állomás szakértelmét és segítségét is igénybe vesszük.
Az Elsõ Beton Kft. mindenkori célkitûzésének tekinti a megrendelõi igényeknek megfelelõ termékek elõállítását és szolgáltatások nyújtását. Fontos továbbá, hogy biztosítsa partnerei gyors, udvarias kiszolgálását, hogy ezzel is jó hírnevet szerezzen magának, mind a megbízóinak, mind az együttmûködõ partnereinek. Legfõbb célunk, hogy megrendelõink mindig elégedetten távozzanak cégünktõl és legközelebb ismét visszatérjenek hozzánk.

Üzleti ajánlat:
Tevékenységeink: Beton- és vasbetonelemek elõregyártása; Transzportbeton elõállítás, cement, homokos kavics - értékesítés; Betonacél megmunkálás, helyszíni szerelés, értékesítés; valamint Építõanyagok kis- és nagykereskedelme, márkaképviselete.

Az üzemegységek szoros mellérendeltségi viszonyban állnak egymással, ami a komplex építõipari szolgáltatást garantálja.
Termékskálánkkal folyamatosan követjük a változó igényeket.

Cégnév: Első Beton Kft.
Székhely: 6728 Szeged, Dorozsmai út 5-7.
Levelezési cím: 6728 Szeged, Dorozsmai út 5-7.
Telefon:
mobil: +36) 62/549-510
Weboldal: www.elsobeton.hu

Minden jog fenntartva 2024©