La Pergola Pizzéria

La Pergola Pizzéria

Céginformáció:
Éttermünk volt a környék első pizzériája, melyet 1992- ben nyitottunk meg. Kezdetben 32 fős férőhellyel üzemeltünk, de a folyamatos érdeklődésre való tekintettel, ma már a kerthelyiséggel együtt 170 fős étteremmel büszkélkedhetünk. Fontosnak tartjuk a tradicionális pizza készítést, ezért a mai napig a hagyományokat megőrizve, fatüzeléses kemencében, látványkonyhában készítjük pizzáinkat. Ugyanakkor szem előtt tartjuk a mai kornak megfelelő egészséges és korszerű táplálkozást is, ezért megalkottuk a teljes kiőrlésű gabonából készült "reform pizzatésztánkat". Étlapunk széles választékú összeállításával gondoltunk a pizzát nem kedvelő vendégeinkre is. Ha felkeltettük érdeklődését, szeretnénk Önt is a vendégeink között üdvözölni!
Rendezvény, Különterem szolgáltatás
termékbemutató születésnapi party partner találkozó konferencia tárgyalás
Kategória
étterem
Konyha jellege
olasz magyaros
Beszélt nyelvek
angol
Szolgáltatások
kerthelyiség

Üzleti ajánlat:
Éttermünk volt a környék első pizzériája, melyet 1992- ben nyitottunk meg.
Kezdetben 32 fős férőhellyel üzemeltünk, de a folyamatos érdeklődésre való tekintettel, ma már a kerthelyiséggel együtt 170 fős étteremmel büszkélkedhetünk.

Fontosnak tartjuk a tradicionális pizza készítést, ezért a mai napig a hagyományokat megőrizve, fatüzeléses kemencében, látványkonyhában készítjük pizzáinkat.

Ugyanakkor szem előtt tartjuk a mai kornak megfelelő egészséges és korszerű táplálkozást is, ezért megalkottuk a teljes kiőrlésű gabonából készült "reform pizzatésztánkat". Étlapunk széles választékú összeállításával gondoltunk a pizzát nem kedvelő vendégeinkre is.

Ha felkeltettük érdeklődését, szeretnénk Önt is a vendégeink között üdvözölni!


Cégnév: La Pergola Pizzéria
Székhely: 8300 Tapolca, Árpád u.1
Levelezési cím: 8300 Tapolca, Árpád u.1
Telefon: 0630-9-275-766
mobil: (87) 322 729
Weboldal: www.lapergola.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©