B and B Kristály Bt.

B and B Kristály Bt. Swarovski kristálykiegészítők, csaptelepek, bútorfogantyúk forgalmazása, Bútor - Bútorforgalmazás

Céginformáció:
Üdvözöljük a 30 éves múltra visszatekintő Gustav Lindner cég magyar nyelvű oldalain.
Választékunkban a világ számos részéről érkező termékeket a művészi készítményektől a mindennapi élet használati tárgyakig megtalálhatóak.
Ezen belül a lámpaipar alapanyagaiban a kristálycsillár alkatrészeitől a legmodernebb világítástechnikai prizmákig, az irodákban nélkülözhetetlen levélnehezékektől a szivárványkristályokig.
A szobai dísztárgyakon az asztali üvegdekorációig akár a fürdőszobában is.
Mindig szem előtt a legújabb trendeket. Raktárkészletünk az alapkészleteken felül kis határidővel teljesíti egyedi megrendeléseket is.
Szakképzett dolgozóink segítik Önt a lehető legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Reméljük, hogy bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, bepillantást és segítséget nyújt termékeink széles skálájához, és a kiválasztott termék segítségünkkel a leggyorsabban, valamint a legkedvezőbb áron kerül Önökhöz.

A szállítás az osztrák raktárunkból történik, szerződésünk van a DPD szállítmányozási céggel amely vállalja az áruk gyors és precíz szállítását, Magyarországra a feladástól számított 3 munkanapon belül nagyon kedvező áron. A csomagot Ön budapesti kollegánknál tudja átvenni, de lehetőség van Budapestről utánvéttel küldeni közvetlenül az Ön címére.

Üzleti ajánlat:
Karöltve testvércégünkkel /értékesítőnkkel/ a Németországi Kaufbeurenben a következő üzleti filozófiát alakítottuk ki az elmúlt években:Széles választékot kínálunk vevőinknek, beszerzésünk közvetlenül a világ legnagyobb gyáraiból történik. Árainkat a lehető legkedvezőbben alakítottuk ki Önöknek. Vállalásainkat a mindenkori a pontosság és precizitás jellemzi. A szállítás
Termékeink mindig igazodnak a piac igényeihez, az árak pedig egyszerűen fantasztikusak.
Igyekszünk a vevők teljes igényű kiszolgálására, hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően a szállítási határidők pár napos várakozásra csökkentek.

Cégnév: B and B Kristály Bt.
Székhely: 1142 Budapest, Sárköz u. 5.
Levelezési cím: 1142 Budapest, Sárköz u. 5.
Telefon:
mobil: 06 (1) 223-1762
Weboldal: www.kristall.hu

Minden jog fenntartva 2024©