Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő Központ

Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő Központ

Céginformáció:
Bemutatkozás: Az Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont esküvő helyszín mintegy 7 hektáros területen, az Alcsi-Holt-Tisza partján, gyönyörű parkos területen fekszik Szolnoktól 10 percnyi autóútra Az elmúlt nyolc év során látványosan átalakítottuk az egykori üdülőt, mára egyedülálló és színvonalas szabadidőközpontot sikerült megteremtenünk. Nem csak szálláslehetőséggel, hanem a szolgáltatások és programok széles választékával is várunk, látogass hát el hozzánk.

Célunk az, hogy megtaláld a számodra ideális elfoglaltságot, kortól és érdeklődési körtől függetlenül. Nálunk sportolhatsz, pihenhetsz, bulizhatsz jó kis lakodalmakban és tartalmasan töltheted el szabadságodat. Mindíg különös gondot fordítunk arra, hogy kollégáink, miközben egyre többet és többet sajátítanak el a szakma finomságaiból, mindvégig megőrizzék kedvességüket és természetes nyitottságukat veled szemben.

A Szabadidőközpont többfunkciós épületei és létesítményei minden mozgási, regenerálódási és szórakozási igényedre kiváló lehetőséget kínálnak. Teljeskörűen megoldható családod hétvégi nyaralása, vagy akár egy több száz fős vállalati rendezvény, de a nálunk nagy népszerűségnek örvendő esküvői ceremónia és mulatság is.

A szállás- és étkezési lehetőség mellett többféle kényeztetést, például egy kellemes masszázst is választhatsz a mozgalmas nap után. Szabadidőközpontunkban lehetőséged nyílik a négylábú kedvenceid elhelyezésére is. A szobák egy részébe kutyát, macskát is bevihetsz. Éttermeink: Harmat étterem

Exkluzív megjelenésű, ízlésesen berendezett 75 - 100 fős éttermünk az egyéni és csoportos étkezésekre egyaránt kitűnően alkalmas (állófogadások, üzleti-, ill. magánjellegű étkezések, eljegyzések, ballagások stb.). Hazai gasztronómiát képviselő szakácsaink által irányított konyhánk, széles választékot kínáló étlapunk és itallapunk, valamint készséges éttermi személyzetünk a magas elvárásokat támasztó vendégek igényeit is kielégítik. Tavasztól őszig az étterem (Holt-Tiszára néző) teraszán is elkölthetik ebédjüket, vacsorájukat vendégeink. Gyönyörködhetnek a holtág szépségében, a naplementében.

Csikó étterem

A 2007-ben felújított termünkben egyszerre akár 90 - 130 főt tudunk vendégül látni. Alkalmas esküvői vacsorák, vagy rendezvények, színvonalas megtartására. Hangulatos terasza kertre néz, ahol a helyszíni esketéseket rendezzük. A Csikó étterem közvetlen összeköttetésben van konferencia termünkkel, így a nagy létszámú rendezvények legkülönbözőbb igényeit is ki tudja elégíteni. Önálló tálalókonyhája biztosítja a zavartalan felszolgálást.

Mályva terem

A 2006 - 2007-ben épített konferencia termünk 70-110 fő számára nyújt lehetőséget konferenciák, vevőtalálkozók, vagy rendezvények, színvonalas megtartására. Közvetlen összeköttetésben van a csikó étteremmel, így a nagy létszámú rendezvények legkülönbözőbb igényeit is ki tudja elégíteni.

A légkondícionált teremben megfelelő hangosítással és egyéb technikai eszközökkel segítjük, hogy előadlása minél magasabb színvonalú legyen.

Szellőpalota

Nevét nem véletlenül kapta a szellőről. A fedett, de oldalt mégis nyitott pavilon a szellő horgásztó által körülölelve tavasztól késő őszig rendkívül kellemes helyszínt biztosít rendezvényeinknek. Itt akár 250 fő is ünnepelheti az ifjú párt, vagy tarthat vállalati rendezvényt. Önálló tálalókonyhája biztosítja a zavartalan felszolgálást. A Szellőpalotából gyönyörködhetünk az arborétum szerű természeti környezet sokszínűségében.







Üzleti ajánlat:
Miért érdemes eljönnöd szabadidőközpontunkba?

Az alábbiakban néhány érv, amely a nálunk történő kikapcsolódásod mellett szól:
1. Mert egyszerűen pihenésre vágysz.
2. Mert szeretnél kollégáiddal együtt kiszabadulni munkahe-lyedről, és ehhez keresel megfelelő helyszínt.
3. Mert szeretnéd családi ünnepeidet meghitt környezetben tölteni, de nem szeretnél a konyhádban napokat eltölteni.
4. Mert az esküvődet szeretnéd romantikus helyszínen bonyolítani.
5. Mert a családodra szeretnél szentelni egy kis időt.
6. Mert úgy érzed, keményen megdolgoztál azért, hogy azt a kevés időt, amit pihenéssel tölthetsz, igazán kellemes legyen.
7. Mert szeretsz jókat enni, inni, és aludni.
8. Mert aktív pihenésre, úszásra, szaunázásra, sportolásra vágysz.
9. Mert te egyáltalán nem mozgásra vágyakozol, hanem lazítani szeretnél: Egy igazán passzív hétvégét szeretnél végre eltölteni valahol.
10. Mert szeretnéd, ha készséges személyzet szolgálna ki egy igazán családias hangulatú környezetben.
11. Mert szeretsz horgászni, s a kifogott halakat akár sportszerűen visszaengedheted éltető elemébe, vagy akár bográcsban is megfőzheted, ha egy jó halászlét, vagy halpaprikást ennél.

12. Mert olyan környezetre vágysz, ahol gyermekeid, partnered, és végre Teis gondjait elfeledve, jókedvűen töltheted el szabadidődet.
14. Mert gyermekeid intenzív érdeklődést mutatnak a pónilovaglás iránt.
15. Mert soha nem lovagoltál még, de úgy gondolod, hogy ezt is ki kellene próbálnod.
16. Mert szereted a jó magyaros ételeket és a magyar borokat
17. Szeretnél egy jót tekézni, miközben a Holt-Tisza szépségében gyönyörködsz.
18. Mert szeretnéd, ha gyermekeid nem csak a mesékben látnának kutyát, cicát, lovat, csacsit, barit, kecskét, nyuszit.
19. Mert szeretnéd megajándékozni tüdősejtjeid a sűrű városi szén-monoxid gázok után egy jó adag friss, oxigéndús alföldi levegővel.
20. Mert a szirénák, autóriasztók helyett szívesen ébrednél madárcsicsergésre.
21. Mert néhány napos kikapcsolódáshoz nem akarsz keresztülautózni fél Európán.
22. Mert előnyben részesíted a hazai üdüléseket.
SZOLGÁLTATÁSOK:
Céges rendezvények Egyéb rendezvények Csapatépítő tréningek Esküvők Erdei iskolák Osztálykirándulások Táboroztatás, edzőtáborok Szabadidős szolgáltatások Hogászati lehetőségek Családi napok

Cégnév: Alcsi-Holt-Tisza Szabadidő Központ
Székhely: 5081 Szajol, Külterület, Hrsz.: 096/8,
Levelezési cím: 5081 Szajol, Külterület, Hrsz.: 096/8,
Telefon: 20/366-7616
mobil: 56/599-399
Weboldal: www.nairam.hu

Minden jog fenntartva 2024©