Csehivölgyi Pincevendéglő
Csehivölgyi Pincevendéglő Pincevendéglő,Balatoni étterem,Vadászat és Vendéglátás,Kemencés Ételek,Vadász étterem,Vad ételek
Céginformáció:
Bemutatkozás: A Csehivölgyi Pincevendéglő a dél balatoni borvidék szívében a Balatonboglár melletti Ordacsehi községben található.
Az étterem tulajdonosa a Balaton Agrár Zrt,aki 2004-ben a Széchenyi vidékfejlesztési támogatást igénybe véve, a vendéglőt a minőségi vendéglátás elvárásainak megfelelően alakította ki a mai formájára.
A vendéglő úgy lett kialakítva,hogy ne csak különleges gasztronómiai élményekkel szolgáljon, hanem látnivalóival is emlékezetesé tegye kedves vendégeinek.
Az étteremhez tartozik egy kis és egy nagy terem valamint egy impozáns pince, az épület mellett pedig egy búbos kemencével és grill térrel egybeépített kerthelyiség.
A nagy termet a Csehi-Imrédi Vadásztársaság gím szarvas trófeái díszítik, míg a kis teremet a vidéki életet megörökítő régi festmények és fazekas munkák teszik hangulatossá.
Azért, hogy a kisgyerekes családoknak is kedvezzünk kerthelyiségünkben jól látható helyen kis játszóteret alakítottunk ki.
Amennyiben szereti a finom és különleges ételeket, a kellemes környezetet és az udvarias, családias kiszolgálást, akkor mi vagyunk az ön számára legmegfelelőbb hely a kikapcsolódáshoz.
Sok szeretettel várja önt és kedves családját a Csehivölgyi Pincevendéglő.
Pince: A pince, éttermünknek talán a legszebb helyisége ahol egy kellemes borkóstoló mellett gyönyörködhetnek a régmúlt idők vidéki eszközeiben.
A különleges borászati kellékek mellett a régi parasztság minden napjaihoz nélkülözhetetlen eszközök is megtalálhatók a gyűjteményünkben.
2007-től már a Balaton ZRT olyan különleges borait is megkóstolhatják az alkalomhoz illő környezetben egy igényes borkóstoló keretében mint példáúl a Csabagyöngye, Irsai Olivér, Fehér Merlot vagy a késői szüretelésű Királyleányka.
Üzleti ajánlat:
Pincevendéglő,Balatoni étterem,Vadászat és Vendéglátás,Kemencés Ételek,Vadász étterem,Vad ételek
Szolgáltatásaink: A legszebb kihívás számunkra egy fontos alkalmat, meg nem ismételhető eseménnyé varázsolni. Az étrend összeállításában, a borok kiválasztásában, az alkalomhoz illő terítésben, az asztalok és a termek egyedi dekorációjában, a kísérő zene és műsor kiválasztásában is segítséget nyújtunk vendégeinknek, amennyiben igénylik.
Korszerű konyhánk, hangulatos vendégterünk, alkalmas arra, hogy nagyobb rendezvényeket, állófogadásokat, esküvőket rendezzünk. Beltéri rendezvényeket 70 főig, kültéri rendezvényeket akár 120 főig bonyolíthatunk. Amennyiben otthon családi körben szeretne ünnepelni, hogy önnek ne legyen gondja a főzéssel vállaljuk az ünnepi ételek elkészítését és 20 km körzetben ingyenes házhozszállítását.
Csak egy pár rendezvénytípus ajánlatunkból:
CÉGEK számára:
Konferenciák, továbbképzések
Kiállítások, termékbemutatók
Csapatépítő programok és tréningek
Egyéb céges rendezvények, mint pl. szüreti mulatságok, játékos sport szellemi és ügyességi vetélkedők
Ügyféltalálkozók
Családok és baráti társaságok számára:
Családi összejövetelek, születésnapi partik
Házassági évfordulók, érettségi-, diplomaosztó bankett, ballagás
Leány- és legénybúcsú partik
Esküvők,
Jubileumi, Karácsonyi, Mikulás szilveszteri mulatság és egyéb ünnepségek
Bálok (pl. farsangi bál, vadászbál )Koktél partik
Kerti partik
Rendezvényekhez kapcsolódó szolgáltatásaink felsorolás jelleggel:
kreatív anyagok (menükártyák, meghívók) tervezése, elkészíttetése
egyedi, alkalomhoz illő dekorációk, rendezvényelemek,
igény szerinti programok, fellépők, műsorok szervezése,
lovaskocsi biztosítása,
zárt parkoló
Természetesen bármely más, egyedi igény megvalósításában is partnerre talál rendkívül kreatív csapatunk személyében. Tegyen próbára minket!
Konyhafőnök ajánlata: " A nagy dolgok, nagy békülések, nagy örömök legkönnyebben
a terített asztal mellett születnek."
( Gundel Károly )
Éttermünk fő specialitásai közé tartoznak a különleges vadételek és a nyári esték hangulatos kemencés és grill partik ételei. A kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy abban a mai modern konyha különlegességei mellett a tradicionális, magyar ételek is fontos szerepet játszanak. A'La carte ajánlataink között a könnyű diétás salátáktól az egyedülálló vadételeken át, a nehéz fűszeres ételekig találhatnak választékot vendégeink, amit változatos napi akcióinkkal és a gasztronómia kalendáriumnak megfelelő változtatásokkal időről időre színesítünk.
Amit ajánlunk:
Kezdjük ezzel hidegen
Szarvasbélszín carpaccio
Füstölt dámszarvas sonkatál gyümölcsökkel körítve
Füstölt vegyes ízelítő szarvasaink szalámijából
Libamáj zsírjában kerti zöldségekkel gazdagon
Füstölt lazac szeletek sajtos pirítósra halmozva
Leveseink
Fogolyleves a madarak javával töltött rétessel
Fácánleves konyakkal bolondítva
Pikáns tárkonyos fácánleves
Szarvas gulyás
Vad erőleves kakukkfüves túrógombóccal
Vad erőleves óriás májgombóccal
Erdei gombakrémleves
Fokhagymakrémleves fűszeres zsemlekockákkal
Fokhagymakrémleves füstölt lazac csíkokkal
Kukorica krémleves fűszeres zsemlekockákkal
Brokkoli krémleves
Hideg erdei gyümölcskrémleves
Kezdjük ezzel melegen
Barbár vadkacsamell színes saláta halmon
Vadak javával töltött rántott palacsinta remulád mártással
Halragú a Balaton kincséből tészta halmon
Királyrák fűszeres vajban perdítve színes saláta alapra helyezve
Kertünk csigái forró fűszeres vajban futatva
Vadságok
Szarvas bélszín vörösboros vadászmártásban
Szarvas bélszín áfonyával töltött vörösborban párolt körtével
Szarvas borjú bécsi szelet
Szarvas sült saját levében borókával
Szarvaspörkölt szalvétagombóccal
Szarvasragú tejszínnel és erdei gombával rottyantva
Dámszarvas bélszín mézes-fehérboros almával tálalva
Dámszarvas gerincéből hagymás rostélyos
Vaddisznó vesepecsenyéje zöldbors mártásban úsztatva
Vaddisznó pecsenyéje erdei füvekkel bolondítva
Vadnyúl gerinc vadasan szalvétagombóccal
Ételek a baromfiudvarból
Libamáj roston sütve áfonyás burgundi mártásba merítve
Libamáj saját zsírjában zöldfűszerekkel
Libamáj aranyló panírban öltöztetve
Roston sült csirkemell barackkal terhelve ráejtett camamberttel
Roston sült csirkemell aszalt gyümölcsmártással
Disznóságok
Zsebes hús (szarvasszalámival,lilahagymával,füstölt sajttal töltve)
Borzas sertésszűz fokhagymás tejfellel locsolgatva
Sertés szűz szalonnába öltöztetve erdőnknek gombáival
Sertésnek szüze magyar szívnek kedvesen
Marhaságok
Steak de luxe
Bélszín fűszervajjal kenegetve friss salátával
Bélszín színes zöldborsmártásban
Bélszín illatos spagetti halmokkal
Hátszín roston sütve fűszervajjal gazdagítva friss salátával
Hátszín a pokol tüzes lecsójával héjjas burgonyával
Ízelítő vizeinkből
Magyar tenger kincse kertünk fűszereivel kevert vajjal
Fogas filé mandulás pongyolába öltöztetve
Fogas filé Kárpáti módra
Lazacderék citrusokkal kevert salátával
Lazacderék roston fűszervajban lágyított aszalt paradicsommal
Tészta parádé
Kapros rákragú szalagtészta gyűrűben
Paradicsomos tollhegytészta bazsalikommal gazdagon
Spenótos, olívás tollhegytészta
Fokhagymás olajban kevert fűszeres spagetti
Spagetti a tenger gyümölcseivel
Zöldséges kertünk javai
Salátatál szarvas sonkával gazdagon
Lazacos salátatál scampival
Chef saláta
Cézár saláta
Magvas, sajtos saláta tál
Nyalánkságok
Óriás túrógombóc áfonyaöntettel
Császármorzsa aszaltszilva mártással
Vaníliás forró erdei gyümölcskehely
Házi almás vagy túros rétes vanília tengerben úsztatva
Vad tál
Vaddisznó pecsenyéje erdei füvekkel bolondítva
Dámszarvas gerincéből hagymás rostélyos
Szarvas sült saját levében borókával
Vadnyúlderék rozmaring nyárson
Előrendelésre készülő ételeink közül csak egy kis ízelítő:
Malacsült pezsgős káposztával
Sült libacomb narancsos vöröskáposztával
Csülök sülve-főve
Egészben sült kacsa
Az étlap május elsejétől vehető igénybe!
Kedves Vendégeink!
A meglévő alapanyagokból amennyiben időnk és tudásunk engedi, kívánság szerint elkészítjük az étlapon nem szereplő ételeket is. Valamint előrendelés esetén szinte bármit elkészítünk! Önök kitalálják, mi pedig megcsináljuk, legyen szó, családi rendezvényekről, baráti vacsoráról, vagy egyszerűen csak, ha valami ínyencségre vágynak.
A többit az Önök fantáziájára bízzuk!
Akcióink:Kedves vendégeink!
Egyedülálló, új étlappal, megújult személyzettel és hatalmas nyitási akcióval várunk minden kedves érdeklődőt április 25-étől a Csehivölgyi pincevendéglőben.
Asztalfoglalás: 06-20/62-12-652
Étteremvezető, konyhafőnök: Schmidt Péter
Minden jog fenntartva 2024©