Öreg Kőrössy Halászcsárda Vendéglő

Öreg Kőrössy Halászcsárda Vendéglő

Céginformáció:
Szegeden ezt a Sárgának nevezett Tisza-parti környezetet érezte meg id. Kõrössy József és fia, amikor ezen a helyen halászcsárdát nyitott az 1930-as évek elején. Azóta étlapon van a tiszai halászlé, a Kõrössy halpaprikás, a különbözõ rostonsült tiszai halak és a túrós csusza.
1995. augusztus 12. nyitott meg ez a nádfedeles, légkondicionált étterem, a Tiszára futó fedett és nyitott teraszt magába foglaló étterem együttessel, amely egyidejûleg 250 vendég kiszolgálására alkalmas.
A hagyományos Öreg Kõrössy ételválasztékon túl az étlapon szerepel a magyar ételek színe-java.
Télen-nyáron élõzene, esténként tánczene gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról.
A vendéglõ kialakításánál fogva kiválóan alkalmas turistacsoportok fogadására, esküvõi ebédek és vacsorák lebonyolítására, valamint minden olyan rendezvényre, amelynek résztvevõi távol a város zajától, ebben a festõi környezetben akarnak hódolni a magyar Alföld és a Tisza gasztronómiai örömeinek.
Halászcsárda specialitása a Makói haltepertõ hagymakarikával, valamint az Öreg Kõrössy halászlé.

Üzleti ajánlat:
Party-szerviz szolgáltatásunk keretén belül teljes körű szervezéssel állunk az Ön rendelkezésére, egyszerre biztosítva rendezvényén a tökéletes vendéglátást és a kiegészítő rendezvényszervezői feladatok ellátását, időt és energiát megtakarítva ezzel Önnek. Vállaljuk fogadások, rendezvények lebonyolítását akár házon belül akár házon kívül is kitelepüléssel 100 főig.



A Tisza folyóval élő kapcsolatban lévő, télen-nyáron nyitvatartó légkondícionált vendéglő különteremmel, vegetáriánus ételekkel és a gyermekek számára kiépített játszótérrel várja Kedves Vendégeit!

Télen-nyáron élőzene, esténként tánczene gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról.
A vendéglő kialakításánál fogva kiválóan alkalmas túristacsoportok fogadására, esküvői ebédek és vacsorák lebonyolítására, valamint minden olyan rendezvényre, amelynek résztvevői távol a város zajától, ebben a festői környezetben akarnak hódolni a magyar Alföld gasztronómiai örömeinek.





Cégnév: Öreg Kőrössy Halászcsárda Vendéglő
Székhely: 6727 Szeged, Sárga üdülőtelep 262
Levelezési cím: 6727 Szeged, Sárga üdülőtelep 262
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.oregkorossy.hu

Minden jog fenntartva 2024©