Morrison’s Music Pub 2

Morrison’s Music Pub 2

Céginformáció:
A Morrison’s Music Pub 2 a Nyugati pályaudvar és a Margit híd között található, a város bármely pontjáról könnyen megközelíthetõ A Morrison’s Music Pub 2, a belváros legnagyobb szórakozóhelye. A Nyugati pályaudvar és a Margit híd között található klub a város bármely pontjáról könnyen megközelíthetõ.

Mindennap sztárzenekarok koncertjeivel, 6 tánctérrel és 6 zenei stílussal, karaoke-val, ingyenesen foglalható különtermekkel, 8 bárpulttal, 15 plazmatévén már délután 5 órától sportközvetítésekkel, csocsóasztalokkal, darts táblákkal, biliárdteremmel és óriási italakciókkal várjuk kedves vendégeinket.

Állandó kedvezményeink 17-21 óra között:
- ingyenes belépés (csak 18 éves kor felett),
- 200 Ft egy korsó Morrison’s sör,
- 500 Ft minden koktél (a legdrágábbak is)!

Ezen kívül a változatos napi akcióinkat is érdemes figyelemmel követni!

Újdonság! GARDEN PARTY!
Megnyitottuk egész évben nyitva tartó fûtött teraszunkat!
Télen is a nyári bulik hangulatát idézõ, igényes kerthelységgel, reprezentatív bárpulttal, és a megszokott változatos zenei összeállításokkal várunk minden hozzánk látogató vendéget!

Nagyobb társaságok figyelmébe!
Új, exkluzív rendezvénytermünk bármilyen rendezvényre, céges bulira bérelhetõ.

>>Belépés 18 év felett!!

A Morrison’s Music Pub 2 nemcsak hatalmas méretében, de zenei változatosság terén is egyedülálló! A közönség 6 tánctéren, 6 féle zenei világot élvezhet:

>> 1. A nagyteremben a koncertek elõtt és után a legnépszerûbb és legbulisabb új zenék szólnak, táncolható stílusban (R’N’B, funky, house, stb…). A lemezjátszók mögött DJ Markovich, BanDJ, DJ Lu-Yi és DJ Jack biztosítja az egész estés fergeteges hangulatot!

>> 2. A bordó-fehér csíkos retro-terem izgalmas idõutazásra hívja a Nagyérdemût, ahol esténként minden idõk legnagyobb külföldi és hazai klasszikusaira táncolhat. Az ’50-es évek rock and roll, a ’60-as évek beat, vagy a ’70-’80-’90-es évek disco gyöngyszemei mind megtalálhatóak itt. A feledhetetlen élményrõl BanDJ, és DJ Lu-Yi gondoskodik!

>> 3. A harmadik terem a tematikus táncparty-k színhelye.

>> 4. A karaoke teremben Budapest legjobb mûsorvezetõinek irányításával minden este az éneké a fõszerep. Több ezer külföldi, és több száz hazai dal közül ma válassz Te!

>> 5. Az újonnan megnyílt, és minden nap nyitva tartó kerthelységünkben már ismert Dj-ink összeállítását hallgathatod, egy-két pohár kellemes ital mellett…

>> 6. Az idén januártól megnyílt emeleti táncterünkön hatalmas lounge bár mellett a már ismert Dj-ink összeállítását hallgathatod. Reprezentatív környezet, céges bulikra kiváló helyszín! Ne habozz, nézd meg ma!


Mindenkit várunk szeretettel!

Fedezd fel!

2008 õszén a Morrison’s Music Pub 2, vadonatúj, hatalmas játéktérrel bõvült, melyben 16 PROFI BILIÁRDASZTAL, és igazán elegáns, reprezentatív környezet várja az igényes szórakozásra vágyó vendégeket! Emellett:

▪ szimulátorok,
▪ pókerasztalok,
▪ csocsóasztalok,
▪ darts táblák,
▪ flipperek szinesítik kínálatunkat!

Fedezd fel Te is, ha még nem láttad, ezt érdemes kipróbálnod!

A játék hevében megszomjazó vendégeinket exkluzív Lounge Bar is várja,
valamint profi mixereink, több mint 2000 fajta koktéllal!

ÉS MÉG NINCS VÉGE!! A 2009-es év is tartogat meglepetéseket! 2009 õszétõl újabb termekkel, lehetõségekkel, és felfedeznivalóval bõvülünk! Figyeld hirdetéseinket!!

>> Belépés 18 év felett!



Üzleti ajánlat:
Nyitva: hétfõtõl - szombatig 17.00 - 04.00-ig (belépés 18 éves kor felett) Koncertjeink minden nap 21.00-tól kezdődnek a Morrison\'s 2-ben!

Zenekari jelentkezés:
telefon: 06 20 457 65 77 (csak hétköznap)
e-mail: koncertek@morrisons.hu Zenekarok jelentkezését erre az email címre kérjük
Június
27. Szombat Simply Red After Party



Augusztus


22. Szombat Madonna After Party

Cégnév: Morrison’s Music Pub 2
Székhely: 1055 Budapest, Honvéd u. 40.
Levelezési cím: 1055 Budapest, Honvéd u. 40.
Telefon:
mobil: (06 1) 374 33 29
Weboldal: www.morrisons.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©