Ipla Bau Kft.

Ipla Bau Kft. általános lakatos munkák-tervezés, gyártás, telepítés, kézi és levegős működtetésű egyedi célgépek és ellenőrző készülékek –tervezés, kivitelezés, üzembe helyezés, karbantartás, pihenők és dohányzók ipari létesítményekbe –tervezés, kivitelezés, polcrendszerek, egyszerű és speciális emelőrendszerek, szabvány szerinti minősítéssel, egyedi szállító és előszerelő kocsik, fordítások: angol, német, román

Céginformáció:
A cég lakatos és karbantartási munkákra szakosodott BT-ként kezdte működését 2005 januárjában.
Az IPLA BAU BT a Magyar Suzuki Zrt. hegesztőüzemi igényeihez igazodva, alkatrész tájoló és leszorító egységeket gyártott, azok helyszíni telepítését, szerelését és tesztelését végezte.
A magas minőségi elvárásoknak eleget téve, a cég tevékenységi köre a hegesztőüzemi berendezések megelőző karbantartásával bővült, majd ezt követte a készülékek felújítása és módosítása a termelés és minőségi ellenőrzés elvárásainak megfelelően.
A munkák igényességének növekedése maga után vonta aszerszám és kis géppark folyamatos bővítését.
A cég telephelye szintén a Magyar Suzuki Zrt. elvárásainak megfelelően lett kialakítva.
A berendezések részegységeinek gyártása szükségessé tette az együttműködést minőségi szerszámgépekkel rendelkező fémforgácsoló cégekkel.
2006-ban a cég tevékenységi köre általános lakatos munkákkal, illetve speciális, a Magyar Suzuki ZRT présüzemének és szerelőüzemének igényei szerint kialakított polcrendszerek, pihenők, dohányzók, illetve egyedi célgépek gyártásával bővült.
Az IPLA BAU BT a 2007-es év során KFT-vé alakult. Ekkor bővítette ki tevékenységi körét fordítói szolgáltatással (angol, német valamint román nyelv).
2008 elejétől a présüzemi és hegesztőüzemi munkákat a minőség-ellenőrzés folyamatos felügyelete alatt végezték a cég munkatársai.
Ennek kapcsán lehetővé vált a KFT tevékenységének kibővítése a Magyar Suzuki Zrt. beszállítói körére, elsősorban a KIRCHOFF KFT irányába. Az itteni, elsősorban hegesztő készülékek karbantartására és hibás alkatrészek javítására irányuló tevékenységet a felmerülő igények szerint, készülékek felújítása, módosítása követte, majd új, hegesztő és ellenőrző készülékek gyártása egészítette ki.
Az IPLA BAU KFT leendő megrendelői számára a fentiekben ismertetett tevékenységek során szerzett ismeretek és tapasztalatok biztosítják a minőségi lakatosmunkák kivitelezését, gépek, berendezések, ellenőrző készülékek gyártását, telepítését, valamint üzemben tartását.

Üzleti ajánlat:
Az IPLA BAU KFT jelenlegi tevékenységi köre:

- általános lakatos munkák-tervezés, gyártás, telepítés
- kézi és levegős működtetésű egyedi célgépek és ellenőrző készülékek –tervezés, kivitelezés, üzembe helyezés, karbantartás
- pihenők és dohányzók ipari létesítményekbe –tervezés, kivitelezés
- polcrendszerek
- egyszerű és speciális emelőrendszerek, szabvány szerinti minősítéssel
- egyedi szállító és előszerelő kocsik
- fordítások: angol, német, román



Besorolások: Gyártó
Nagykereskedő
Kiskereskedő
Szolgáltató

Referenciák: Esztergom, Suzuki gyár
Esztergom, Kirchhoff gyár
Esztergom, Tiyo Hungary Kft.

Cégnév: Ipla Bau Kft.
Székhely: 2510 Dorog, Esztergomi út 125.
Levelezési cím: 2510 Dorog, Esztergomi út 125.
Weboldal: www.iplabau.hu

Minden jog fenntartva 2024©