Éden Vegetáriánius Étterem

Éden Vegetáriánius Étterem

Céginformáció:
Éttermünk a konyha a tradícionális vegetáriánus-vegán irányt képviseli: csak növényi eredetű, természetes, színezék, ízfokozó, adalék, és tartósítószer-mentes, friss alapanyagokat használunk, az elérhető legfrissebb formában és legjobb minőségben. (olívaolaj, friss fűszerek, tisztított víz, durum-, tönkölyliszt, méz, stb.)

Különleges italválasztékunk 12 féle frissen préselt gyümölcs-, és zöldséglevet, gyümölcsturmixokat tartalmaz.

Ingyenes életmód szaktanácsadás (elhízás, allergia, candida, lisztérzékenység, rákbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések) amit Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök és Wolfgang Köbel természetgyógyász tart.


Éttermeink közel viszik Önhöz az egészséget

Éttermeink választékának kialakításában több évtizedes vegetáriánus és vegán tapasztalatokkal rendelkező szakemberek vesznek részt. Az ideális étrend-összeállítások érdekében az étterem séfjének munkáját orvos, dietetikus, védőnő és élelmiszeripari mérnök segíti folyamatosan.



A tudományos ismeretek és a professzionális konyhatechnikai mestermunka eredményeképpen éttermeink egyedülálló módon ötvözik az íz-harmóniák csodálatos világát az egészségtudatosság legkorszerűbb szemléletével, mivel kizárólag természetes alapanyagokat, friss zöldséget, friss gyümölcsöt, friss fűszernövényeket, és teljes kiőrlésű gabonákat használ. Nem használunk ízfokozókat, színezéket, tartósítószert, konzervet, répacukrot, és állati eredetű alapanyagokat.
Éttermeink a legújabb külföldi és hazai táplálkozástudományi eredményekre támaszkodnak,amelyek egyértelműen az alkalmazott étrendi elvek páratlan hasznosságát támasztják alá.


Melyek ezek?

Éttermeink segítenek Önnek abban, hogy


csökkentse magas koleszterinszintjét az élelmi rostok, értisztító növényi olajok, fitoaktív anyagban gazdag nyers saláták illetve frissen préselt gyümölcs- és zöldségleveksegítségével.
csökkentse magas vérnyomását az alacsony nátrium- és magas káliumtartalmú ételek, a flavonoidokban és polifenolokban gazdag színes növények és illóolajokban bővelkedő zöldség és hagymafélék révén.
csökkentse az emésztésre fordított időt és energiát, ezáltal javítsa a szellemi erőt a könnyen emészthető, alacsony zsiradék- és magas ballasztanyag tartalmú táplálék révén.
sikeres legyen a fogyókúrája a garantáltan kalóríaszegény súlycsökkentő "fogások" segítségével.
a súlycsökkentő diéta mellett ne kelljen koplalnia, hanem jóízűen ehessen.
segítse ízületei épségének fenntartását a védő hatású növényi hatóanyagok, protektív fehérje összetétel és a szabályozó hatású vitaminok illetve ásványok bevitelével.
jelentősen csökkentse az allergiás reakciók esélyét az adalékanyag- és egyéb kémiai anyagtól mentes élelmiszerek révén.
candídíasís és gluténérzékenység esetében se kelljen lemondania az egészséges étkezés örömeiről.
csökkentse a szervezetében képződő rákkeltő gyökök, idegrendszerre károsan ható emésztési metabolitok (melléktermékek), irritábilis bélszindrómát és vércukorszint ingadozást előidéző tényezők mennyiségét az antioxidánsok, fitokemikáliák, a rostos gabonák, pektinek és lúgosító anyagok révén.
javítsa csontállományát a kalciumban, magnéziumban, mangánban, folsavban, K-, B- és C-vitaminban gazdag, magas nyomelem-tartalmú étrenddel.


Egyszóval éttermeink abban segítenek, hogy ne csak egyen, hanem táplálkozzon!

Üzleti ajánlat:
Az étterem Buda első és egyetlen vegetáriánus-vegán étterme, a Víziváros szívében egy műemléki épület-ben, a Budai Vár lábánál helyezkedik el.
Az épület a XVII. században épült, és néhány éve teljes külső és belső felújításon esett át.
Programajánló

Nyári egészséges- életmód táborok
Léböjt tábor a Vajdaságban :Július 27-től Augusztus 6-ig
Táborvezető: Wolfgang Köbel, természetgyógyász
Kedd esténként 18 órai kezdettel
Helyszín: Veggie Express Étterem, V. Kristóf tér 3.
Előadók: Reisinger János(irodalomtörténész), Tóth Gábor (élelmiszeripari mérnök), Wolfgang Köbel (természetgyógyász), Dr. Végh József (pszihológus




Kora tavasztól késő őszig hangulatos terasz áll vendé-geink rendelkezésére.
Az étterem önkiszolgáló, ezért kedvező árakkal büsz-kélkedhetünk. Vegyen egy tálcát és rakja tele finom-ságokkal! Mindig kínálunk többféle frissen facsart gyümölcslevet is.
A környék irodáiból számos törzsvendégünk van, akik nálunk fogyasztják a reggelijüket és az ebédjüket is.
Reggelit 11 óráig kínálunk.


Az étteremben lehetőség van egészséges életmóddal és Bibliai témákkal kapcsolatos könyvek és hang-anyagok megvásárlására is.
A könyvespultunkra kitett könyveket vendégeink hely-ben is olvasgathatják.
Az étterem különböző pontjain meghívókat is elhelyez-tünk különböző előadássorozatokra. Szeretettel várjuk Önt ha több ismeretre vágyik!
Ha további részletekre is kíváncsi kattintson az Előadások című menüpontra a Főmenüben!


Felszolgáló személyzetünk készségesen áll rendel-kezésére, ha ételeinkkel kapcsolatos kérdése van. Forduljon hozzánk bizalommal! Elmondjuk Önnek,hogy mit érdemes fogyasztania kínálatunkból, ha bizonyos betegségekben szenved, és hogy melyik ételünk milyen alapanyagból készült. Kérésére az ételt becsomagoljuk, így akár több napi adagot is vásárol-hat nálunk!
Ízletes süteményeinket cukorbetegek is fogyaszthat-ják, de fogyókúrázóknak is ajánljuk őket.
Nyitvatartás: H-Cs:8-21h
P-8-18h Sz-ZÁRVA V:11-21h

Cégnév: Éden Vegetáriánius Étterem
Székhely: 1011.Batthyányi Tér Iskola u.31.
Levelezési cím: 1011.Batthyányi Tér Iskola u.31
Telefon: 0620-337-75-75
mobil: 0620-337-75-75
Weboldal: www.edenetterem.hu

Minden jog fenntartva 2024©