Daily Sandwich & Coffe Shop

Daily Sandwich & Coffe Shop

Céginformáció:
A DAILY Sandwich KFT. több évtizedes tapasztalat alapján állította össze sikeres receptjeit, hogy a legfinomabb szendvicseket kínálhassa vendégei számára.
2002-ben nyitottuk meg első üzletünket Magyarországon. Ügyfeleink között történt felméréseink alapján, szendvicseink jó híre szájhagyomány útján terjed, ami igazolja lenyűgöző minőségünket és ajánlatunk frissességét napról napra! A cég dinamikus fejlődése lehetőséget nyújtott további üzlet nyitásához, melynek kialakításakor már figyelembe vettük a tapasztalatainkat és a megismert magyar igényeket, ezért új termékcsoportok bevezetését kezdtük meg, nagy sikerrel. A cég a Váci út 14. szám alatti üzletét már Daily Sandwich&Coffe shop néven nyitotta meg, ahol szendvics kínálatát jelentősen kibővítette, valamint kávékülönlegességekkel, salátákkal és desszertekkel kiegészítette.
Cégfilozófiánk alapja a kiváló minőségű termék és kiszolgálás, amit vendégeink élvezhetnek üzleteinkben. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a hasonló tevékenységgel foglalkozó versenytársaink - beleértve a magukat elsőnek vallókat is - rólunk másolják új termékeiket és üzletfejlesztési stratégiájukat, valamint próbavásárlásokat folytatnak üzleteinkben.
A sikerek és igények további fejlődést eredményeznek, ezért hamarosan (2006-2007) további üzleteket nyitunk Budapest belvárosában és a budai oldalon.

A hidegkonyhai tevékenységet folytató cégek között egyedülálló módon, mi nem használunk mesterséges tartósítószereket, ételszínezékeket, és kizárólag friss alapanyagokból, naponta készülő házi majonézből állítjuk elő ételeinket!




Üzleti ajánlat:
Nyitvatartás:
Hétfőtől - péntekig 7.00 - 19.00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Hétvégére változatlanul felveszünk rendelést, előzetes megbeszélés alapján. Kérjük a hétvégi rendeléseket péntek 18 óráig egyeztetni kollegáinkkal.
KEDVES VENDÉGEINK, nagyobb mennyiségű szendvics rendelését lehetőség szerint az elvitelt megelező nap szíveskedjék leadni. Házhozszállítás esetén a minimum rendelés 3500 Ft.
Hétvégére is veszünk fel rendelést, illetve vállalunk kiszállítást. Szendvicsek,Krémek,Panionok,Édességek,Saláták,Falatkák,Kávé és Forró Italok,Üdítők,Hidegtálak,Problémakezelés:06-70-368-11-55

Cégnév: Daily Sandwich & Coffe Shop
Székhely: 1132 Bp., Váci út 14.
Levelezési cím: 1132 Bp., Váci út 14.
Telefon:
mobil: 06-1-239 5645
Weboldal: www.daily.hu

Minden jog fenntartva 2024©