Rácz Fogadó Étterem és Borozó

Rácz Fogadó Étterem és Borozó

Céginformáció:
Ha szeretné elfelejteni a nagyváros rohanását, ha szívesen töltene néhány napot családjával vagy barátaival egy varázslatos kis faluban, akkor szeretettel várjuk csodálatos fogadónkban a Szentendrei-szigeten a Duna-Ipoly Nemzeti Park övezetében.
A Rácz Fogadó a Dunakanyar szívében, a Szentendrei-sziget csúcsán, Kisoroszi központjában található. A környezeti adottságok, egészséges, természetes kikapcsolódási lehetőségek sorát kínálja az idelátogatóknak.
A friss dunai levegő, a környező, a dunai révközlekedésnek köszönhetően egyszerűen elérhető hegyek, a Pilis és Börzsöny, egész évben nagyszerű kiránduló lehetőséget nyújtanak. A Duna időjárástól függően egyaránt csábítja a hűsölni vágyó fürdőzőket, illetve a vízisportok szerelmeseit. A Szentendrei sziget számtalan lovardája várja szolgáltatásaival vendégeit.
Mindehhez kellemes, környezetébe illeszkedő, tiszta, természetes anyagok használatával készült, hét szobás Fogadónk melegkonyhával, saját kávézóval és élelmiszer bolttal várja a vendégeket.

Az akció keretében, előzetes foglalás esetén az árak:
Érvényes: 2008 szeptember 1-november 30. közötti időszakban

A szállásdíj két éjszakára fejenként:
2,3,4 ágyas fürdőszobás szobák 7600.-Ft

NE FELEDJE, A HARMADIK ÉJSZAKÁRA A VENDÉGÜNK!

Az ár tartalmazza: szállás költség egy főre / 3 éjszakára idegenforgalmi adóval

Egyéb szolgáltatások: Hétvégenként melegkonyhás étterem biztosítja vendégeink kényelmét.
Kerékpár és kenukölcsönzés.
Megközelíthetőség:
Autóval a 11-es úton, tahitótfalusi Duna-híd, Szentendrei-szigeti főút észak felé 11 km. A falu főutcáján a főtérnél található a Rácz Fogadó.

Tömegközlekedéssel: Budapest-Szentendre HÉV, Szentendre - Szentgyörgypuszta Volánbusz, Szentgyörgypuszta - Kisoroszi rév.

Kerépárral: bicikli út Tahitótfalu, híd, Szentendrei-sziget főút észak felé a szigetcsúcsig.
Árak: Egyágyas szobában 4.800 Ft / fő / éj
Kettő-, háromágyas szobában 4.000 Ft / fő / éj
Gyermek 0 - 2 éves korig ingyenes
Gyermek 2 - 12 éves korig 50% kedvezmény
Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és az idegenforgalmi adót.

Üzleti ajánlat:
Fogadónkban 25 vendég kényelmes elhelyezésére van lehetőség 2, 3, 4 illetve 5 ágyas szobákban. Minden szoba emeleti, világos, Kisoroszi főterére illetve a főutcára néz.

A bútorok natúr fából készültek, minden szobához tartozik ágynemű, törülköző, televízió, ébresztős rádió, internet kapcsolat, saját zuhanyzós fürdőszoba. A szobák fűthetőek, méretük az átlagosnál nagyobb, minden esetben lehetőség van pót, illetve gyermek fekvőhely kialakítására is.

A fogadó közvetlen szomszédságában lehetőség van még két különálló apartmankban további 5 vendég elszállásolására, ezek a szálláshelyek konyhával és fürdőszobával is rendelkeznek.
Ellátás: A Rácz Fogadó melegkonyhás étteremmel várja vendégeit, egyaránt van lehetőség reggeli, ebéd és vacsora igénybevételére.
Szolgáltatások:Autókölcsönzés, borozó, borkóstolás, csónakkölcsönzés, csoportok részére kedvezmény, étterem, Internet hozzáférés, kávézó, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, nemdohányzó szobák, söröző, TV a szobában, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, bababarát, üdülési csekk elfogadás
Hitelkártyás fizetési lehetőség, étkezési utalványok elfogadása, ingyenes Wifi használat, esküvők és vállalati rendezvények, tréningek lebonyolítása. Programok: Kajak, kenu - bérlés, motorcsónakázás, vízisízés, horgászat, nyitott kerámia műhely, tollaslabda, röplabda, kerékpározás, hajó kirándulás, asztalitenisz. Lovas sportok: lovaglás terepen, oktatással, lovas- (szán), kocsis kirándulás.

Cégnév: Rácz Fogadó Étterem és Borozó
Székhely: 2024 Kisoroszi, Hősök tere 3.
Levelezési cím: 2024 Kisoroszi, Hősök tere 3.
Telefon: 20-405-73-10
mobil: 26/592-010

Minden jog fenntartva 2024©