La Contessa Kastélyhotel
La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad,kastélyhotel,étterem,szállás, vendéglátás
Céginformáció:
2009. februárjától várja Vendégeit újra régi pompájában ragyogva, a négycsillagos La Contessa Kastélyhotel Szilvásváradon, Egertől mindössze 25 km-re. La Contessa KastélyhotelA közel 7 hektáros ősparkban fekvő neobarokk kastélyhotel a rég eltűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 45 kétágyas szobával. A fényűző pompa mellé társult a modern kor kényelme 650 nm-nyi wellness részleggel, valamint két rendezvényteremmel, amely kisebb tréningek, előadások helyszíneként szolgál.Folyamatosan frissülő kedvező wellness csomagajánlataink és a helyi programlehetőségek teszik igazi élménnyé a pihenést szállodánkban.
Üzleti ajánlat:
A teljes felújítást követően 45 kétágyas szoba került kialakításra a kastélyban, melyek 3 szinten – földszint 8 szoba, emelet 21 szoba és manzárd 16 szoba – helyezkednek el.
Valamennyi szoba berendezése elegáns olasz bútorokkal történt, alapfelszereltség a színes LCD televízió több mint 50 programcsatornával, a laptop méretű széf, a minibár, telefon, internet kapcsolat. A fürdőszobák mindegyike zuhanyzós, a Vendégek kényelmét hajszárító, Yves Rocher bekészítés és kozmetikai tükör szolgálja. Különlegesség a 18 saját finn szaunával rendelkező szoba.
A közel 650 nm-es wellness részleg a pinceszinten található, a kastély speciális elhelyezkedésének köszönhetően két oldalról is teljes üvegfallal rendelkezik, páratlan panorámát kínálva a környező tájra.
A kastély elegáns a’la carte étterme az Erzsébet étterem, mely az utolsó nemesi tulajdonos, Pallavicini Antal Károly őrgróf lányáról kapta a nevét. Az étterem finom eleganciáját hivatott közvetíteni a hófehér, hímzett damaszt terítő és a különleges formájú csontszínű (bone china) Villeroy & Boch La Scala étkészlet és evőeszköz, valamint a szintén Villeroy poharak.
A magasan képzett és speciálisan tréningezett pincérek néhány letűnt hagyományt is újraélesztenek, melyek kiválóan illeszkednek a kastély hangulatához, mint pl. a fehér kesztyűben történő felszolgálás.
Az étlapon megtalálhatóak a környékre jellemző ízek, s a modern konyhával ötvözve, újrafogalmazva a magyaros íz világ is megjelenik. Rácz Gábor, a szálloda séfje nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a környékbeli termelőktől friss és házi alapanyagok, pl. házi sajtok, tejszín és vaj kerüljön a Vendégek asztalára. Természetesen nem hiányozhat az étlapról a környékre leginkább jellemző két ételféleség: a friss pisztráng és a szarvasgomba sem.
Minden jog fenntartva 2024©