Baja város önkormányzata

Baja város önkormányzata Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása.

Céginformáció:
Baja város önkormányzata a város polgárainak közvetlenül választott döntéshozó szerve, melynek alapvetõ feladata a helyi közügyek szakszerû és gyors intézése. A napi ügyeken túl az Önkormányzat fõ céljai közé tartozik, hogy minél vonzóbb, élhetõbb és versenyképesebb legyen a város.

Fontos feladatának tekinti a város minden irányú fejlesztését a környezeti és természeti értékek megõrzésével, a város modernizációját, a munkahelyteremtést, a közszolgáltatások javítását, a kulturális értékek és tradíciók megõrzését, a városi közösségek fejlesztését és az turizmus fellendítését.
Baja a magyarországi Duna szakasz egyik legjellegzetesebb vízi városa. A Duna és a Sugovica holtág partján épült a hangulatos kisváros, melynek életében meghatározó szerepet játszik a víz. A közeli Gemenc, az Alsó-Duna ártér ligeterdõkkel borított területei, védett növény- és állatvilága révén hazánk legszebb természeti tájai közé tartozik.
A Hivatal tisztségviselõi:Dr. Révfy Zoltán polgármester,-Búcsú Lajos alpolgármester,-Dr. Sas Gábor jegyzõ,-Dr. Havassy Sándor aljegyzõ

Üzleti ajánlat:
Galéria,turizmus,könyvtár,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása,Családoknak, gyerekeknek programok,Elõadások, bemutatók
Kiállítások
Szabadtéri fesztiválok
Színház és film
Táborok
Zene, tánc, koncert,
KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZATOK,
OKMÁNYIRODA Ügyfélszolgálata félfogadás:Hétfõ: 8-15
Kedd, csütörtök 13-15.30
Szerda 8-17
Péntek 8-12,-
IGAZGATÁSI IRODA,-További osztályok ügyfélfogadási idõpontjai:
Hétfõ: 8-12 és 13-15
Kedd –
Szerda 8-12 és 13-17
Csütörtök -
Péntek 8-12 ,-

Cégnév: Baja város önkormányzata
Székhely: 6500 Baja, Szentháromság tér 1.
Levelezési cím: 6500 Baja, Szentháromság tér 1.
Telefon:
mobil: 06-79-527-128

Minden jog fenntartva 2024©