TISZAÖRS ÖNKORMÁNYZATA

TISZAÖRS ÖNKORMÁNYZATA

Céginformáció:
Polgármesteri Köszöntő! Mint a település polgármestere nagyon fontosnak tartom, hogy képben legyünk itthon és a világban.
A 2006 októberében megválasztott önkormányzat céljai világosak, a település fejlődését szolgálják. Hívószavaink: TISZAÖRS JÖVŐJÉÉRT!

-Szeretnénk valamennyi lakóval közösen elérni, hogy a XXI. Század elején egy takaros, élhető, megfelelő alapszolgáltatásokat nyújtó, fiatalodó európai településsé váljunk.
-Szeretnénk, ha egyre több információt tudnánk közreadni településünk életéről, működéséről, rendezvényeinkről, önkormányzatunk munkájáról.
-Szeretnénk, ha befektetők, vállalkozások, turisták felfedeznék barátságos, vendégszerető, sok lehetőséget kínáló településünket és annak környékét.

A Tisza – tó közelsége, a falu határában található gyógyfürdő és lovas tanya nagyban növeli az idegenforgalmi , turisztikai jelentőségét is a falunak.
Ez év tavaszán útjára bocsátottuk az Örsi Újság időszaki kiadványunkat, mely ugyancsak jelentős szereppel bír a lakosság tájékoztatásában.

Remélem, hogy sokan látogatják honlapunkat, szereznek tudomást mindennapjainkról, követni tudják a falu fejlődésének állomásait.

Minden kedves látogatót, érdeklődőt szeretettel várunk rendezvényeinken, gyógyfürdőnkbe!


Érezzék jól magukat Tiszaörsön!

Hatta József
polgármester

Üzleti ajánlat:
Kulturális lehetőségek - Művelődési Ház , kiállítások, kézműves foglalkozások, kártyaparti, asztalitenisz,
könyvtár, Internet

- Teleház szolgltatásai : Internetes hozzáférés , fénymásolás
- Tiszaörs Önkormányzat Rendezvényei - Május 1 Majális
- Junius első hétvégéje FUT A FALU
-Családi Sportnap
Szeptember Tiszaörsi Káposztásbárány Fesztivál
-Október Szüreti Fesztivál Civil Szervezetek Programjai
- Nyugdijas Klub Klubfoglalkozások, rendezvények -Nőklub Klubfoglalkozások, rendezvények - Nagycsaládosok Egyesülete Klubfoglalkozások, rendezvények További Információ: www.tiszaors.hu

Cégnév: TISZAÖRS ÖNKORMÁNYZATA
Székhely: 5362 Tiszaörs, Hősök tere 5.,
Levelezési cím: 5362 Tiszaörs, Hősök tere 5.,
Telefon:
mobil: 59.513.051
Weboldal: www.tiszaors.hu

Minden jog fenntartva 2024©