Old Lake Golf Club

Old Lake Golf Club

Céginformáció:
Az OLD LAKE GOLF CLUB, Magyarországon az elsők között, 1998-ban alakult. Az Eszterházy család grófi ágának vadászbirtokán létrehozott golf klub, ma a régió egyik legnépszerűbb golf komplexuma.Klubunk tagsága az elmúlt 10 évben dinamikusan növekedett. Több száz hűséges tagunk immáron a magyar golfélet kiemelkedő, ismert egyéniségei. 2007-ben a női magyar bajnok, Fodor Krisztina, is klubunk színeiben utasította maga mögé a mezőnyt.

Klubunk az elmúlt években igyekezett népszerűsíteni a golf sportot hazánkban. Ezért is vállalkoztunk, a régiónkban először, professzionális golfverseny megszervezésére is. A Ladies Europien Tour (LET) 2004 és 2006 között háromszor került megrendezésre pályánkon. Ennek a világviszonylatban is elismert versenysorozatnak is köszönhetően pályánk is megmérettetett és mostanra már nemzetközi elismerésnek örvendhet. A LET versenyeknek köszönhetően a magyar golfpályák és a magyar golf élet ismét bekerült a világ golfsportjának vérkeringésébe.Old Lake Golf Hotel
Az Old Lake Golf Club területén 2001-ben nyílt meg a négy csillagos Diana Golf Hotel, amely golf komplexumunk egyik ék köve. 2009-től új néven működik tovább.Golf pálya nyitvatartás hétfőtől - vasárnapig:
március 15-től november 15-ig: 08.00 - 20.00
november 16-tól március 14-ig: időjárástól függően, téli green-nel

Üzleti ajánlat:
OLD LAKE GOLF HOTEL.

A 35 szobás hotel elegáns, mégis otthonos atmoszférájával kitűnő helyszínül szolgál családi pihenéseknek, céges összejöveteleknek.

A hotelben található Diana Étterem, hangulatos Bár, Wellness részleg és Játék szoba, mind vendégeink kikapcsolódását szolgálják.

Teljes körűen felszerelt konferencia termeink tökéletes előadások, céges összejövetelek megszervezésére. Hotelünk, akár teljes körűen megszervezi családi, vagy céges rendezvényeit, csapatépítését .

A Old Lake Golf Hotel minden szobája légkondicionált, minibárral, televízióval és telefonnal felszerelt. A hotel területén a WiFi szolgáltatás díjtalanul igénybe vehető!

Hotelünk természetesen nem feledkezik meg golfos vendégeiről sem, akik kedvezményesen játszhatnak 18 lyukú bajnoki pályánkon és golf felszerelésüket elhelyezhetik a hotel, vagy a klubház bag room-jában.

További információt hotelünk szolgáltatásairól, árairól,
az Old Lake Golf Club szolgáltatásairól, árairól további részleteket itt talál.www.oldlakegolf.com

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Cégnév: Old Lake Golf Club
Székhely: 2890 Tata, Remeteségpuszta,
Levelezési cím: 2890 Tata, Remeteségpuszta,Pf.: 127.
Telefon:
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©