KING SHOARMA ÉTTEREM KÁVÉZÓ

KING SHOARMA ÉTTEREM KÁVÉZÓ

Céginformáció:
Üdvözöljük Éttermünkben! Szereti Ön a különleges ízeket? A különleges ízekhez a hangulatot? Akkor térjen be hozzánk az erődökről híres Komárom városába, és keresse a török specialitásokban gazdag King Shoarma, vagyis a"Shoarmák királya„ éttermet. Európában a török ízeket bemutató ételek már meghódították Hollandián át Németországot, és természetesen Magyarországot is.

Oldalunkon megismerheti éttermünk kínálatát, kávézónk inyenc édességeit, a török ízvilágot és országunk néhány nevezetességét. Reméljük hogy elnyertük tetszését és mihamarabb vendégül láthatjuk!

Jó szórakozást!
Éttermünk 1993-ban kezdte meg működését, megcélozva ezzel a helyi és a szomszédos országokból érkező turistákat, és átutazó vendégeket.

Az ízvilágban gazdag, a világ híres fűszernövényeiből készült fűszerekkel készítjük őshagyományok óta a híres török ételspecialitást a Gyrost, és ezek számtalan változatát. E mellett természetesen megkóstolhatják a bárányból és birkából készült ételeket is. Ezeket még négy féle egzotikus szósszal gazdagíthatják, melyet a vendég saját igénye szerint fogyaszthat. Az ételek mellé hangulatos török zenével szórakoztatjuk vendégeinket.

Az étterem fekvése igen kedvező, biztosítva ezzel a kellemes időtöltést. Helyileg a Komáromot átszelő két nagy forgalmú út, az 1-es és a 13-as út kereszteződésénél található.

Férőhelyekben is változatos, hiszen kettő teremből - dohányzó, nem dohányzó, mely összességében 80 férőhelyes - plusz egy kerthelyiségből áll mely 40 fős.
Kávézó: Az étterem mellet található közvetlenül a King Kávézó - Cukrászda, amely a helyi és a török kávéval és édességekkel várja kedves vendégeit.




Üzleti ajánlat:
Étterem Nyitvatartás: H-Sz-ig:11-24-ig Vasárnap:11-23-ig Kávézó Nyitvatartása:H-Sz-ig:9-21-ig Vasárnap:9-21-ig

Cégnév: KING SHOARMA ÉTTEREM KÁVÉZÓ
Székhely: 2900 Komárom Arany J. u. 2
Levelezési cím: 2900 Komárom Arany J. u. 2
Telefon:
mobil: +36 34 341 962

Minden jog fenntartva 2024©