Atico Kft

Atico Kft

Céginformáció:
BEMUTATKOZÁS: Üdvözlöm!

Bánszky Attila vagyok, okleveles faipari üzemmérnök. Szakmámat nagy lelkiismeretességgel és gondossággal űzöm, melynek szépségeit, a fa önmagában is képes bizonyítani.

A kivágott fa hozzáértői kezekbe kerülve újjáéled, megkezdi végső útját és az ember környezetében tovább él. A fa újjáéledésének otthont teremtve, az Atico Bútorgyártó Műhely, 1997-ben alakult. Az egyedi igények és elképzelések megvalósítását, alapos szakértelemmel rendelkező, asztalos gárda végzi. A szakértelem mellett, a lelkiismeretesség és a gondosság fő erényük, mely által kiváló, minőségi munkák kerülnek ki kezeik alól.

Ha Ön nem szereti a konfekció termékeket, ha a bútor nem olyan színű, méretű, stílusú, mint amilyet elképzelt, forduljon hozzánk bizalommal! Az Atico Műhelyben, egyedi, kézi, munkaigényes bútorok készítése folyik, mester emberek által. Egyedi megjelenést, egyéniségéhez illő berendezést, elképzeléseinek megvalósítását kínáljuk Önnek! Bútorainkat profi minőségben, elérhető árakon és egyedi igényeknek megfelelően készítjük.

Ha nem éri be egyen bútorokkal, mondja el nekünk elképzeléseit és megvalósítjuk Önnek!

Üzleti ajánlat:
SZOLGÁLTATÁSAINK: Szolgáltatásaink lehetővé teszik Önnek, hogy elképzeléseinek legmegfelelőbb megoldásokat válassza, ezáltal egyedi elképzelései megvalósulhassanak!

Felmérés és tervezés:
Tervezőink igényfelmérő beszélgetéseken keresztül ismerik meg az Ön személyes elképzeléseit, igényeit. Ezek alapján, gondos előkészítés és többszöri egyeztetést követően, pár napon belül, elkészítünk egy vázlatot, mely egyben az árajánlat is. Önnel szorosan együttműködve készítjük el a méretarányos rajzot, mely a kivitelezés alapjául szolgál.

Alapanyagok:
Az egyedi bútor elkészítéséhez szükséges anyagok kiválasztása is Önön múlik! A felhasználandó anyagok (furnérozott bútorlap, festett MDF, laminált bútorlap) kiválasztása után, a fa faj egyeztetése, majd a felhasznált anyagok felület kezelése következik. Igényei szerint választhat szín pácot, és megadhatja a felületi fényesség mértékét.

Kivitelezés:
Az Ön elképzelései alapján elkészített tervrajz és a kiválasztott alapanyagok főszereplésével, elkészítjük a megálmodott bútor darabot. A bútor gondos, igényes és lelkiismeretes munkával készül, minőségi követelményeinknek megfelelően.

Ha megoldásaink megtetszettek Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégnév: Atico Kft
Székhely: 1196 Budapest , Mészáros Lőrinc utca 84
Levelezési cím: 1196 Budapest , Mészáros Lőrinc utca 84
Telefon:
mobil: 1/262-0640
Weboldal: www.atico.hu

Minden jog fenntartva 2024©