Atestor Anyagvizsgálat Méréstechnika

Atestor Anyagvizsgálat Méréstechnika

Céginformáció:
Kik vagyunk?
Az ATESTOR Kft. magyar cég. Értékesítési és szerviz szolgáltatást nyújt a magyar piacon. Profilunk: vizsgáló- és mérőműszerek, valamint berendezések.

Célkitűzésünk:
Alapító tulajdonosok és munkatársaink azon fáradozunk, hogy a honi ipar és oktatás számára ismertté tegyük a világ vezető gyártóinak termékeit, bemutassuk azok műszaki és gazdasági előnyeit. Hozzáadott értékként megfelelő színvonalú szakmai szolgáltatással kiegészítve.
Az adott műszaki feladatra legmegfelelőbb berendezést kínáljuk, a szükséges felhasználási tanácsadással és a legmagasabb szintű szerviz-támogatással.

Mi ott kellünk, ahol minőségi nagysorozatú termelés folyik (pl. autóipar), vagy fontos az üzemeltetés biztonsága (pl. erőművi állapotellenőrzés) illetve ahol különleges a termék (egészségügyi műanyaggyártás) Számos érdekes mérési feladatot oldottunk meg szerteágazó, "interdiszciplináris" helyzetünknek és 17 éves tapasztalatunknak köszönhetően.

Egyik legjelentősebb piacunk az autóipar és beszállítói, különösen azok, akik műanyag részegységeket állítanak elő. A különböző vizsgálatok terén rendelkezünk, teljes körű készülék-kínálattal, és üzemeltetési tapasztalattal egyaránt.


Amire büszkék vagyunk, az vevőink elismerése. (bővebben a "Rólunk írták" pont alatt).
Budapest, 2006 október 23

Szappanos György
Ügyvezető

Letölthető bemutatkozó anyag (137 kb, magyar)

Üzleti ajánlat:
Szolgáltatás - Szerviz
Szerviz-igény bejelentése:

Szerviz-igény faxon történő bejelentéséhez töltse ki formanyomtatványunkat.
Szerviz-igényét honlapunkon keresztül is leadhatja.
A szervizigény telefonon (06 1 457-8458) történő bejelentéséhez szükséges információk.
Az ATESTOR Kft. biztosítja, valamennyi általa forgalmazott anyagvizsgáló berendezés átfogó szakszerviz ellátását.

Cégünk - többek között - Dr. Collin GmbH. valamint a CEAST SPA kizárólagos magyarországi képviseleteként, felsőfokú végzettségű, a gyártó cégek által kiképzett kollégákkal biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást.

A szakszerviz a garancia idő alatt térítésmentesen, azon túlmenően, egyedi megrendelés és ÁTALÁNYDÍJAS karbantartási szerződés keretében vehető igénybe.

Szeretnénk kiemelni az ÁTALÁNYDÍJAS karbantartási szerződést, amely a felhasználói oldalon számos előnyt biztosít, illeszkedve az EU minőségbiztosítási normatíváihoz.

Az ÁTALÁNYDÍJAS karbantartás előnye, hogy a szerződésben rögzített időhatáron belül megkezdődik a hibaelhárítás, és mivel cégünk közvetlen kapcsolatban van a gyártókkal a szükséges alkatrészek beszerzése is a legrövidebb időn belül, megtörténhet. Az előre tervezhető időszakos munkák miatt nem történik termeléskiesés, valamint a karbantartási költségek előre tervezhetőek.

Az ÁTALÁNYDÍJAS karbantartás magába foglalja:

A szerződés tárgyát képező készülék alkatrészeinek, részegységeinek és kizárólagosan használt tartozékainak rendeltetésszerű használat során bekövetkező elhasználódása miatt szükséges csere, javítás, beszabályozás munkadíját
A vezérlő szoftverek rendszeres frissítését, szükség esetén újratelepítését
A készülék üzemeltetése során fellépő mérési feladatok megoldását, segítő szaktanácsadást
A készüléket és méréstechnikát érintő fejlesztés új eredményeinek folyamatos ismertetését
Fogyóeszköz utánpótlás tervezését
Országos Mérésügyi Hivatal által használati etalonként hitelesített műszerekkel történő ellenőrzést, beállítást, valamint a szakszerviz által kiállított mérési jegyzőkönyvet
OMH vizsgálatra való felkészítést, személyes részvételt a vizsgálatkor, valamint a szükséges beállítások elvégzését ezen alkalmakkor
Budapest határain belül a kiszállás ingyenes. Budapest határain túl a kiszállási díj: 125,- Ft + ÁFA/km.

Óradíj: 8 000,- Ft + ÁFA, ami a szervizmunka megkezdésétől a befejezéséig tart, + a felhasznált anyagköltség.

Cégnév: Atestor Anyagvizsgálat Méréstechnika
Székhely: Budapest, 1538 Aladár u. 19. fsz. 3.
Levelezési cím: Budapest, 1538 Aladár u. 19. fsz. 3.
Telefon:
mobil: (1) 319-1-319
Weboldal: www.atestor.hu

Minden jog fenntartva 2024©