Zita Vendégház Gyomaendrőd

Zita Vendégház Gyomaendrőd

Céginformáció:
Leírás:

A teljesen felújított, modern és kényelmes elhelyezést nyújtó Zita Vendégházban egész évben várjuk pihenni vágyó vendégeinket. A vendégház a városban húzódó holtág partján fekszik, ezért egyszerre élvezhetik vendégeink a nyugodt természeti környezetet és a közeli városi szolgáltatásokat. Boltokat, gyógyszertárat, éttermeket, sportolási és szórakozási lehetőségeket. A híres termál- és strandfürdő bejárata 15 percnyire fekszik, pontosan a holtág túloldalán fekvő ligetben. Vendégházunkban 3 szoba található, összesen 12 férőhellyel. Az emeleten 2 erkélyes szoba van, valamint egy zuhanyzó és WC. A szobákban 2-2 db egyszemélyes ágy és 1-1 kinyitható kanapé van. A földszinten található szobában 1 franciaágy és egy kinyitható kanapé szolgálja vendégeink kényelmét. Minden szoba TV-vel van felszerelve. Szintén a földszinten található egy fürdőkádas-zuhanyzós fürdőszoba és külön helyiségben a második WC. A vendégház kertjében tűzrakásra, grillezésre is lehetőség van. A kert végében, a holtág vizén található mólóról nagyszerű horgászási lehetőség kínálkozik, illetve egy kis csónak is a vendégeink rendelkezésére áll. Kisállat bevihető külön díj ellenében. A híres Liget Strand- és Gyógyfürdő a gyógyulni és strandolni vágyóknak, a sport és teniszpályák a sportolni vágyóknak, a számos holtág a horgászoknak, a Hármas-Körös partján húzódó túraútvonal pedig a természetimádóknak nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. A városunkban több múzeum és képtár is található. Természetesen kávéház, éttermek és szórakozóhelyek valamint bowling pálya is található a városban.

Megközelítés:

Budapestről és Debrecenből a 4-es főúton Törökszentmiklósig, majd a 46-os úton Gyomaendrőd.
Kecskemét felől a 44-es úton Szarvasig majd a 443-as úton Gyomaendrőd.

Üzleti ajánlat:
Szállás kapacitás:
Szálláshely alapterülete (m²): 110
Telekmérete (m²): 600
Össz férőhely: 10
1 ágyas szobák: 3
2 ágyas szobák: 3
3 ágyas szobák: 3
4 ágyas szobák: 2
Apartman: 1
Társalgó - Közös helyiség: 1
Konyha 1
Árak:
1 vendég esetén: 7000HUF/fő/éj
2 vendég esetén: 4000HUF/fő/éj
3-4 vendég részére: 3000/fő/éj
5-8 vendég részére: 2500/fő/éj
9-10 vendég részére: 2000/fő/éj
Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 300HUF/nap/vendég.
Foglalási és lemondási feltételek:
Bejelentkezés: 14 órától, kijelentkezés: 11 órától (természetesen, ha lehetséges megoldjuk az ennél korábbi bejelentkezést)

A foglalás törlésének feltételei:
* 1-6 napra szóló szállásfoglalás esetében a foglalás 4 nappal az érkezés előtt törölhető, ellenkező esetben 1 napi szállásdíj megfizetése kötelező.
* 7-21 napra szóló szállásfoglalás esetében a foglalás 10 nappal az érkezés előtt törölhető, ellenkező esetben 2 napi szállásdíj megfizetése kötelező.
* 21 napnál hosszabb foglalás esetében a foglalás 15 nappal az érkezés előtt törölhető, ellenkező esetben 7 napi szállásdíj megfizetése kötelező.

A 7 vagy annál több éjszakára szóló foglalások esetében 2 éjszakai előleget kérünk a foglalás garantálásának érdekében.
Az előleg 10 nappal az érkezés előtt kell, hogy megérkezzen a számlára. Az előleg törlés esetén már nem visszatérítendő.


Cégnév: Zita Vendégház Gyomaendrőd
Székhely: Gyomaendrőd 5500.Dobó István út 28.
Levelezési cím: Gyomaendrőd 5500.Dobó István út 28.
Telefon: 70/422-2688
mobil: 70/422-2688

Minden jog fenntartva 2024©