SOLE-MIZO ZRT

SOLE-MIZO ZRT

Céginformáció:
Társaságunk, a Sole-Mizo Zrt. két nagy múltú vállalat - a SOLE Hungária Rt. és az Új-MiZo Rt.- 2006. január 3-án bejegyzett egyesülésével jött létre és vált Magyarország piacvezető tejipari vállalatává. Alkalmazottaink száma megközelíti az 1200 főt. A két cég egyesítésével kialakult Sole-Mizo Zrt. továbbra is friss- és tartóstej-alapú élelmiszerek előállításával foglalkozik belföldön, a hazai, Közép-és Kelet-Európa és a Közel-Kelet piacaira.
A társaság székhelye Szeged. A termelés 4 üzem körül koncentrálódik.Cégünk igen széles termékpalettával rendelkezik. A fenti termékszortimenten túl cégünk nagy hangsúlyt fektet innovációkra, termékfejlesztésekre. Termékösszetételünket folyamatosan alakítjuk, igazítjuk a vevői igényekhez. Társaságunk e négy üzem működtetésével napi szinten nyújtani tudja azt a széles termékskálát, amellyel az egyre növekvő piaci igényeket ki tudjuk elégíteni. Az üzemek termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel az EU-szabványoknak. A társaság termékeit közvetlenül üzemeiből, illetve budapesti, győri és pécsi depóiból teríti. Vevőösszetétele nagykereskedőkből, disztribútorokból hazai és nemzetközi kiskereskedelmi láncokból áll. Jól szervezett disztribúciós hálózatunk és hatékony kereskedelmi kapcsolatainknak köszönhetően ma már a vásárlók szinte az összes kis és nagy üzletben válogathatnak társaságunk ízletes és egészséges termékei közül.

Üzleti ajánlat:
A Mizo termékek előállítása során ügyelünk arra, hogy az aktuális tejpiaci helyzettől függetlenül mindig 100% magyar tejet használjunk fel!

A Mizo márka alatt az alap tejtermék kategóriákat forgalmazzuk, mely alatt az alábbi termékcsoportok találhatóak:
- Tejek
- Ízesített tejkészítmények
- Savanyított készítmények
- Sajtok
- Desszertek
- Túrók
- Kenhető termékek

MIZO BOCI.


A megújult SOLE termékek öt különböző márkanév alatt igyekeznek az élet mindennapi örömeit kihasználók kedvében járni: a SOLE Flört a desszertek, a SOLE Classico a hagyományos szeletelt sajtok, a SOLE Gustoso a különleges szeletelt sajtok, a SOLE Oázis a füstölt ízek, és a SOLE Zorba a görögös ízek kedvelőinek készült különös gonddal.Termékcsoportok:
Tej,

Funkcionális tejek,

Funkcionális savanyított tejkészítmények,

Savanyított termékek.



A Farmer márka alatt kedvező árú, ugyanakkor a SOLE-MIZO Zrt.-re jellemző magas minőségű alapvető tejtermékeket kínálunk.

Tejek,

Savanyított tejkészítmények,

Desszertek,

Túró

Cégnév: SOLE-MIZO ZRT
Székhely: 6728 Szeged, Budapesti út 6.
Levelezési cím: 6728 Szeged, Budapesti út 6.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.solemizo.hu

Minden jog fenntartva 2024©