Czeglédi Győző

Czeglédi Győző

Céginformáció:
Hajdúszoboszló














Hajdúszoboszló 200 km-re keletre Budapesttől és 20 km-re délnyugatra fekszik Debrecentől s alighanem Magyarország legtöbb napsütötte órájával rendelkezik. A gyógyító hatású 730C fokos hévizet földgáz után kutatva a magyar tudós, Pávai Vajna Ferenc fedezte fel 1925. október 25-én. Ma már a "forró arany" azaz a gyógyvíz szülőapjának tekinthetjük. Ez, az 1000 méter mélyből feltörő természet ajándéka, a gyógyító hatású balzsam számtalan betegség kezelésére alkalmas. A gyógyvíz jellegzetessége, hogy különösen a reuma, idült idegfájdalmak, izomfájdalmak- és görcsök, sportsérülések, nehezen gyógyítható csonttörések, nőgyógyászati bántalmak, mozgásszervi megbetegedések s nem utolsó sorban bőr és érrendszeri problémák kezelésére is kiváló. A fürdő 40 különböző kezelési lehetőségének gyógyító hatása miatt ajánlatos igénybe venni. Hajdúszoboszlót a "Reumások Mekkájának" is nevezik. A gyógyvíz kiváló hatását a jód, bróm , só, hidrogén-karbonát és további nyomelemeknek köszönheti.
Látogassák meg Európa legnagyobb fürdőkomplexumát egy családi nyaralás alkalmával, a 30 hektáros parkban elterülő stand minden évben május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Az idelátogatók tetszésük szerint 13 medence közül válogathatnak, minden generáció megtalálja választását legyen az hullám-, pezsgő- vagy gyerekmedence. A pálmafákkal körülölelő, mediterrán "tengerpart" pedig szenzáció számba megy. A kristálytiszta vízzel feltöltött óriás medence hullámairól egy berendezés gondoskodik. A medence partjain kalózhajó és világítótorony teszi különlegessé a tengert. A 2000-es évben még egy Aqua-park is nyitott a fürdőben. Az önfeledt szórakozást a 9 db 12 méter magasból leereszkedő óriás csúszda biztosítja. Ez a terület egészen egyszerűen a csúszdák parádéja. A gyerekeknek két kis csúszdával, vízeséssel, a medencében életnagyságban álló elefántokkal és fából készült játszótérrel kedveskedik a strand. A nudisták örömére egy sziget áll a rendelkezésükre. Az úszásrajongóknak kínál lehetőséget a kemping közelében található, fedett uszoda feszített víztükrével.
A fürdőbeli örömök mellett a Hajdúszoboszlói nyár keretében számos rendezvényen részt vehet. Meglátogathatják a minden évben megrendezésre kerülő lóversenyt, a Kösely-kupát, a Hajdú városok találkozóját, utcabálokat és koncerteket. A városi fürdő előtt fekvő Szent István Parkban





Üzleti ajánlat:
Katalin Apartman:

Az apartman fekvése, elhelyezkedése:
Az újépítésű, Katalin apartman ház az ország legnagyobb gyógy- és strandfürdőjét körülvevő üdülőközpontban található alig 300 méterre.

Apartman információ:
2 db kétágyas ( 20 m2 ) és 2 db 2+2 ágyas ( 25 m2 ) emeleti, erkélyes valamint egy földszinti, 4 ágyas ( 35 m2 ) apartman áll a leendő vendégeink rendelkezésére, melyek mindegyike külön fürdőszobával ellátott. A négyágyas földszinti apartman komplett konyhával és különálló mellékhelyiséggel, míg a többi igényesen kialakított és teljesen felszerelt teakonyhával rendelkezik. Valamennyi apartman kábeltelevíziós lehetőséget biztosító színes televízióval, hűtővel és széffel ellátott.

Szolgáltatások:
- Zárt parkoló 6 autó részére
- Kerti bútorok
- Tűzrakó- és nyársaló hely ( 2 db )
- Grillezési és bográcsolási lehetőség ( 2 db )
- Fedett kerti terasz akár 16 fő részére
- Programszervezés
- Horgászási lehetőség

Étkezési lehetőségek a közelben
Az étkezés, igény szerint több fajta módon megoldható. További információért kérem, forduljon a tulajdonoshoz, a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Viktor Ház: Az üdülő ház fekvése, elhelyezkedése:
A város csendes, nyugodt üdülő negyedében fekszik a nagycsaládi üdülő / nyaraló, mely a város híres nevezetességétől, a gyógy- és strandfürdőtől kb. 600 méterre, a sétálóutca "forró" hangulatától pedig alig 250 m-re.

Szobainformáció:
A közel 180 m2-es nyaraló kényelmesen 10 fő vendéget képes elszállásolni, mely létszámot két pótággyal meg lehet növelni. Valamennyi szoba az emeleten helyezkedik el a következő felosztásban: 2 db kétágyas és két db háromágyas. Mind a földszinten mind az emeleten található fürdőszoba. A földszinten egy komplett konyha étkezővel valamint nappali / társalgó áll a vendégek rendelkezésére.

Szolgáltatások:
- 1 db garázs és zárt parkolási lehetőség összesen 4 autó részére
- Fedett terasz
- Fa játszótér gyerekeknek
- Kerti bútorok
- Tűzrakó- és nyársalóhely
- Grillezési és bográcsolási lehetőség
- Programszervezés
- Horgászati lehetőség

Étkezési lehetőségek a közelben:
Az étkezés, igény szerint több fajta módon megoldható. További információért kérem, forduljon a házigazdához, a megadott elérhetőségek valamelyikén

Budai Villa:




Cégnév: Czeglédi Győző
Székhely: 4200 Hajdúszoboszló, Attila u.56.
Levelezési cím: 4200 Hajdúszoboszló, Attila u.56.

Minden jog fenntartva 2024©