BAKELIT Multi Art Center

BAKELIT Multi Art Center

Céginformáció:
A Bakelit Multi Art Center a volt Hazai Fésűsfonó és Szövőgyár területén található, amely az 1920-as évektől kezdve olyan lendülettel működött, hogy egy időben több ezer kubai nőt foglalkoztatott egy szocialista csereprogram keretében. Azóta van ritmus az épületben.
Intézményünket Nyugat-Európai és New York-i mintára hoztuk létre. Célunk, hogy a legkülönfélébb művészeti ágak mentén teremtsünk a különleges helyszín múltjának érintésével közös jövőt. Ennek megfelelően többfunkciós tereket építettünk, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy specifikusan, egyedi elképzelések szerint használjuk őket, így biztosítva az inspiratív tanulás és fejlődés feltételeit. Épületünk több teremmel rendelkezik, a Hangár befogadóképessége 350-400 fő, a Stúdió termünk befogadóképessége 250 fő. A két termünket a kivilágított, hangulatos Palackpult köti össze, amely szintén alkalmas rendezvények megtartására. Termeink alkalmasak fogadások, céges rendezvények, workshopok, meetingek, konferenciák, sajtótájékoztatók megrendezésére.
Több mint 50 fő befogadására alkalmas hostelünk (FACTORY HOSTEL BUDAPEST) lehetőséget teremt a különféle művészeti ágak külföldi és hazai képviselőinek, hogy a nálunk töltött tanulási periódusuk, alkotótáboraik, workshopjaik, csoportos kiállításaik során zavartalanul hangolódhassanak rá feladataikra, kipihenhessék a próbák, és az egyéb alkotási folyamatok okozta fáradalmakat. Foglalás és további információ: www.factoryhostelbudapest.com
A megtisztelő „első pesti gyárszínház” cím mellett tehát ma már jóval szélesebb kortárs művészeti tudásközpontként vagyunk jelen a nemzetközi kulturális életben, és az elmúlt évek alkotói eredményeit tekintve igyekszünk folyamatosan inspiráló, vonzó, és a fejlődést elősegítő összművészeti közegként funkcionálni. Az oktatástól egészen a megvalósult szakmai sikerekig. Mert az életnek is meg van a maga ritmusa.

Üzleti ajánlat:
Terembérléssel kapcsolatos információk: teremberles@bakelitstudio.hu

Jegyinfó:
jegy@bakelitstudio.hu

Cégnév: BAKELIT Multi Art Center
Székhely: 1095, Budapest Soroksári út 164
Levelezési cím: 1095, Budapest Soroksári út 164
Telefon: 06 (30) 516 8860
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©