BOHÉMIA BÚTOR KFT.

BOHÉMIA BÚTOR KFT. Kárpítozott bútorok, Szekrények,Exkluzív andante ülőgarnitúrák,lakberendezés, belsőépítészet, bútor, nappali bútorok, hálószoba bútorok, ülőgarnitúrák, étkezők, bútorok, lakás berendezés, dekoratív bútorok,

Céginformáció:
A Bohémia Bútor Kereskedelmi Kft. 2001 májusában kezdte meg működését, kezdetben cseh gyártmányú bútorokkal foglalkoztunk, de időközben a választék kibővült szlovák és olasz gyártmányú fabútorokkal, szlovák és cseh gyártmányú kárpitozott bútorokkal. A Bohémia Bútor forgalmazásában található választékra jellemzőek a letisztult, modern formák, a gondos kivitelezés, a felhasznált nemes anyagok, a változatos színek, valamint a bőséges elemválaszték.
bútorokkal. A Bohémia Bútor forgalmazásában található választékra jellemzőek a letisztult, modern formák, a gondos kivitelezés, a felhasznált nemes anyagok, a változatos színek, valamint a bőséges elemválaszték.
A cég 1132 Budapest, Hun u. 2. szém alatti üzletében megtekinthető a bútorkínálat jelentős része, ahol megrendelhetők a kiválasztott termékek. Szállítási határidő a termékek nagyobb részére hat hét, amelyet beszállítóink igen komolyan betartanak. Néhány keresettebb termékünk azonban raktárról is szállítható. Áruválasztékunkat kibővítettük lámpákkal, speciális szőnyegekkel, melyek a Bohémia modell nevet viselik, valamint órákkal és kisbútorokkal. Bútoraink közt megtalálhatók a nappali bútorok, hálószoba bútorok, étkező, irodabútorok, valamint ülőgarnitúrák.

Üzleti ajánlat:
Kárpítozott bútorok, Szekrények,Exkluzív andante ülőgarnitúrák,lakberendezés, belsőépítészet, bútor, nappali bútorok, hálószoba bútorok, ülőgarnitúrák, étkezők, bútorok, lakás berendezés, dekoratív bútorok,

Cégnév: BOHÉMIA BÚTOR KFT.
Székhely: 1135 Budapest ,HUN UTCA 2.
Levelezési cím: 1135 Budapest ,HUN UTCA 2.
Telefon:
mobil: 1/412-1174
Email:

Minden jog fenntartva 2024©