Alma Mater Étterem

Alma Mater Étterem

Céginformáció:
Szeretettel köszöntjük Önt Éttermünkben!
Ismerkedjen meg éttermünkkel, mely a belváros szívében, a műemlékekben és kulturális értékekben bővelkedő közigazgatási negyedben található.



Miközben megcsodálja az Országház épületét, tiszteletét teszi Nagy Imre szobránál, megemlékezik az Aradi vértanúkról, vagy jár egyet a Szabadság téren, térjen be hozzánk, hogy vendégül láthassuk Önt!



Éttermünk több, mint tíz éves fennállása óta meghatározó szerepet tölt be a magyar vendéglátás leendő szakembereinek képzésében. Korábban a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Karának égisze alatt, napjainkban pedig - a főiskolával együtt működve - Önálló gazdasági egységként üzemelő Alma Mater Étteremnek mindig is egy jelmondata volt: A vendég - vagyis Ön - mindenek előtt! Ennek érdekében már megnyitásunkkor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a vendéglátás a lehető legszínvonalasabb körülmények között valósuljon meg.



Most ismét nagy erővel dolgozunk Éttermünk valamennyi egységének folyamatos modernizálásán, hogy a hagyományokat őrizve igazodjunk az Ön XXI. századi elvárásaihoz. Étel és italválasztékunk, valamint áraink összeállításánál is ezt tartjuk szem előtt.



Megújult csapatunk minden tagja azon fáradozik, hogy e folyamat eredményeként olyan éttermet hozzunk létre, ahová vendégeink szívesen térnek vissza!



Térjen be hozzánk Ön is!



A viszontlátásig minden jót kíván:





Fehér Ildikó

Üzletigazgató és az Alma Mater Étterem Minden dolgozója

Üzleti ajánlat:
Önkiszolgáló Étterem
A térség igényeihez igazodva Önkiszolgáló éttermünk egyidejűleg körülbelül nyolcvan-száz fő részére biztosít gyors és kényelmes étkezési lehetőséget, versenyképes árakon, naponta megújuló étlappal és menü ajánlattal.

Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 11:00-15:00



Kínálatunkban minden nap szerepelnek levesek, frissen sültek, készételek, főzelékek, vegetáriánus ételek illetve desszertek az évszakhoz, időszakhoz illeszkedve. Kérjük további részletekért, tekintse meg "Étel & Ital" menüpontunkat!














Cégnév: Alma Mater Étterem
Székhely: Budapest, 1054. Alkotmány u. 9-11.
Levelezési cím: Budapest, 1054. Alkotmány u. 9-11.
Telefon:
mobil: 302-6874

Minden jog fenntartva 2024©