Ady Endre Általános Művelődési Központ

Ady Endre Általános Művelődési Központ

Céginformáció:
Az Ady Endre Általános Muvelodési Központ épí­tészetileg, és lehetoségeit tekintve a megye jelentos muvelodési házainak egyike. 1984. május 11-én adták át, Szente Gábor Ybl-dí­jas és Maglóczky Tibor épí­tészek tervei alapján, alapterülete 2700 m2.
A Muvelodési Központ hétfotol szombatig áll a látogatók rendelkezésére. Heti 4 alkalommal mozi eloadás, minden szombaton táncos rendezvény várja az érdeklodoket.
Szí­nház és konferenciaterme nagy létszámú rendezvényekre étkeztetéssel együtt bérelheto.
Rendezvények alkalmával hangosí­tás, videó- és hangfelvétel, dia- és í­rásvetí­to, filmvetí­to és projektor veheto igénybe.

Az Általános Muvelodési Központ négy egysége: a Közmuvelodési, Városi Könyvtár, a Népi Kismesterségek, Szolgáltató Mesterségek Szakiskolája, és az Alapfokú Muvészeti Iskola.
1999 novemberében az ÁMK-val azonos székhellyel és hasonló célkituzésekkel önálló, kiemelten közhasznú alapí­tványt hoztunk létre; "Szüloföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövoje" elnevezéssel.

Üzleti ajánlat:
kultúra, kulturális esemény, kulturális rendezvény, rendezvény, könyvtár, városi könyvtár, szakiskola, alapfokú mí»vészetoktatás, kollégium, diákotthon, tanfolyam, szí­nház, mozi, elíµadó est, hangverseny, terem bérbeadás, konferencia, konferencia terem, kül

Cégnév: Ady Endre Általános Művelődési Központ
Székhely: 4181 Nádudvar, Ady tér 10
Levelezési cím: 4181 Nádudvar, Ady tér 10
Telefon:
mobil: (54) 480-730; (54) 527-040
Weboldal: www.adyamk.hu

Minden jog fenntartva 2024©