Residence Izabella Apartman Hotel****

Residence Izabella Apartman Hotel****

Céginformáció:
A Residence Izabella színvonalas és sokrétű szolgáltatásaival várja vendégeit, és képes minden egyéni kívánságot a legmesszebbmenőkig teljesíteni. Mottója, hogy vendégei számára budapesti tartózkodásuk idején is megteremtse és biztosítsa az otthon meghittségét és kényelmét.

A patinás Andrássy út közelében található apartman hotel 38 tágas és bútorozott luxusapartmant kínál vendégei részére teljes körű szolgáltatásokkal, rendkívül versenyképes árakon.

Minden apartman rendelkezik nappalival, étkezővel, és teljesen felszerelt konyhával. A berendezés részét képezi továbbá a lakásokban található DVD-lejátszó, televízió, stb. is.

A Residence Izabella Apartman Hotel különböző szórakozási és szabadidős lehetőségeket is nyújt: fitness-szalon, szauna, masszázs, bár, valamint biliárdterem áll a vendégek rendelkezésére. Üzleti ill. egyéb szolgáltatások (pl. parkolási lehetőség az épület mélygarázsában) hivatottak még biztosítani a szállóvendégek kényelmét és jó közérzetét.

Az ötvenhét minden komforttal felszerelt tágas szoba nyújtotta kényelmet egy komplex szolgáltatóközpont teszi teljessé. Kimagasló szolgáltatásokkal, jól képzett szakemberekkel várunk mindenkit, aki szeretné megismerni a harmadik évezred életminőség-javító trendjeit. "Elegáns és kellemes" környezetben a négy csillagos Residence Izabella tágas és csendes lakásoknak ad otthont, amelyek egy luxus szálloda szolgáltatásait és szórakozási lehetőségeit nyújtják. A Residence Izabella szívesen fogadja a Budapesten pár naptól akár több hónapig megszállni kívánó üzletembereket és utazókat. A bent lakó szállodavezetők "saját családjukként" kezelik a vendégeket. Maga a szálloda egy fényűzően felújított 19. századi épület amely jellemző erre a rangos lakóövezetre. A lakások kialakítása ízléses és változatos, különböző színekben és bútorzattal. Helyszíni szórakozási lehetőségek: fitneszterem, szauna, masszázs. Üzleti szolgáltatások is elérhetőek.

Üzleti ajánlat:
* vendéglátás
* étterem
* szálloda
* szauna
* turizmus
* idegenforgalom
* szálláshely
* hotel
* rendezvény
* légkondicionálás
* wellness
* szépségszalon
* konferencia terem
* üzleti szolgáltatás
* gyógyfürdőzési lehetőség
* bankett lebonyolítás
* fitness
* fitnessterem

Cégnév: Residence Izabella Apartman Hotel****
Székhely: 1064 Budapest, Izabella u. 61.
Levelezési cím: 1064 Budapest, Izabella u. 61.
Telefon: 30) 554-7152
mobil: 1) 475-5900
Weboldal: www.mamaison.com

Minden jog fenntartva 2024©