Géniusz Kávéház és Étterem

Géniusz Kávéház és Étterem

Céginformáció:
Géniusz Kávéház és Étterem
Nálunk a központban van!

A Géniusz Kávéház és Étterem a Kisfaludy Házban igényes és kellemes környezetben várja vendégeit. A sportosan elegáns, egyben szolid és fiatalos étterem megnyitása, 2003 szeptembere óta képviseli azt az egyediséget, amely megkülönbözteti minden más kecskeméti vendéglátó egységtől. A célt tehát sikerült teljesíteni, azaz újfajta ízvilágot, ételválasztékot és környezetet kínálni a kecskemétieknek.

A Géniusz Étterem és Kávéház tökéletes helyszínt biztosít baráti és családi összejöveteleknek, üzleti tárgyalásoknak, céges rendezvényeknek.
Mindehhez az elismert budapesti belsőépítész, Csikós Mihály munkája is hozzájárul. A változatos színek, a fiatalos elrendezés, az elegáns bútorok (köztük a különleges körasztal) alkotják azt a harmóniát, amely lehetővé tette a mára kialakult széles vendégkör bizalmát.

A Géniusz nemcsak az üzleti élet szereplőit, és az igényes ebédre, vacsorára vágyókat szólítja meg: törzsvendégei között tudhatja a fiatalokat is, elvégre egy-egy italra, kávéra is betérhet bárki.

A klimatizált étterem, amely reggel 9-től este 11-ig szolgálja a vendégek kényelmét, ötven főt képes befogadni, de a nyári időszakban a hangulatos kerthelyiség további ötven személy számára jelenti a színvonalas kikapcsolódást.

Az enteriőr varázsa mellett a magyar bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, világbajnok chef, Kecskeméti Krisztián munkája a garancia arra, hogy kulináris élvezetekben lesz része annak, aki a Géniusz étlapjáról választ.

Géniusz Étterem és Kávéház tökéletes helyszínt biztosít baráti és családi
összejöveteleknek, üzleti tárgyalásoknak, céges rendezvényeknek.

Vállaljuk továbbá:
- Céges rendezvények teljeskörű lebonyolítását
- Esküvők, lakodalmak szervezését
- Kitelepüléseket
- Teljes körű étkeztetést, akár 1000 főig
- Igény szerint gasztronomiai bemutatók szervezését
- Bankettek, ballagások lebonyolítását

Üzleti ajánlat:
Kecskeméti Krisztián
„Nagy dolgok, nagy megbékülések, nagy örömök
legkönnyebben a fehér asztal mellett születnek.”



Gundel Imre gondolatsorát maximálisan követi Kecskeméti Krisztián, a Géniusz Étterem és Kávéház világbajnok mesterszakácsa.


A magyar bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és a 2002-es, luxemburgi világbajnokságon aranyérmes chef 1988 óta tanulja a szakácsmesterséget, tanítómesterei Garaczi János mesterszakács és az általa vezetett méltán elismert konyha szakácsai voltak.
2002-ben Magyarország legfiatalabb mesterszakácsa lett, 2004-ben pedig a Magyar Hírlap szerkesztõsége által felkért zsûri válogatása alapján helyet kapott „A 50 legsikeresebb magyar fiatal” címû kiadványban.
– Az étlapunk a magyaros konyhán alapul, francia tálalás mellett – mondja Kecskeméti Krisztián, aki 2005 januárja óta készíti a remekmûveket a Géniusz Étteremben. – Úgy láttam, még mindig ez a legelfogadottabb és legnépszerûbb arculata egy alföldi étteremnek, mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében. Az igényeknek megfelelõen az állandó tavaszi, téli és nyári étlapunk is folyamatosan változik, és naponta, hetente jelentkezünk különleges ajánlatokkal.
A Géniusz Étterem rendszeresen tart rendkívül népszerû „nemzetközi napokat”, ekkor az olasz, a kínai vagy éppen az argentin konyha specialitásai kerülnek terítékre. A liba- és halételek különlegességeit szintén külön programsorozat keretében ismertetik meg a vendégekkel.


A Géniusz Étterem legnépszerûbb fogásai:

- Petrezselymes fokhagymakrém leves camembert sajtkockákkal szezámmagos ropogóssal
- Gulyásleves házi csipetkével
- Ropogósra sült pecsenyekacsa párolt káposztával, kacsamájas törtburgonyával
- Joghurtban érlelt pulykamell steak vitaminsalátával, hajában sült burgonyával
- Padlizsán szeletek zöldfûszeres gombával, lágy sajttal, csõben sütve
- Harcsapaprikás kapros-túrós galuskával
- Túrós palacsinta, forró meggyraguval, meggy fagylalttal

Cégnév: Géniusz Kávéház és Étterem
Székhely: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5.
Levelezési cím: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5.
Telefon:
mobil: 76/497-668
Weboldal: geniuszetterem.hu

Minden jog fenntartva 2024©