Apetito Restaurant&Cafe

Apetito Restaurant&Cafe

Céginformáció:
Környezet
Történelmi vár negyed mértani középpontjában egy 1902-ben épült valaha volt Pénzügyminisztérium épület együttesében helyezkedik el az APETITO Restaurant & Café. Szemben a budavári Hilton szállodával és egy percnyi sétára a Mátyás Templomtól. Tradicionális környezetbe Tasnádi Mariann belsőépítész egy barátságos, modern, család- és gyermekbarát, mediterrán hangulatú többféle szolgáltatás nyújtó kávéházat, éttermet tervezett a XXI. Század igényeinek megfelelően.

Az APETITO Restaurant & Café a nevében az étvágyról szól, ahol nyitástól zárásig akár egy szendviccsel, egy csésze levessel, salátákkal a megújuló jó ízű, lépésről lépésre újra értelmezett magyar konyha ételeivel csillapíthatja éhségét elérhető áron.

Ételeinket a legfrissebb magyar kistermelői, minőségi alapanyagokból egy modern konyhatechnológia segítségével szívvel és szeretettel készítjük.

Jó magyar ételekhez kitűnő magyar borok is dukálnak akár pohárban is, amelyről a korszerű ENOMATIC bortároló és adagoló rendszer gondoskodik.

Miben különbözünk Budapest többi éttermétől? Az APETITO-ban kis adagok, nagy választékban a borok-ízek kedvelőinek.

Egy vacsora vagy ebéd alkalmával akár 6 féle ételt is megkóstolhat 6 féle különböző kitűnő magyar bor kíséretében, mindezt a legmagasabb színvonalon kortárs művészien tálalva, kedvező áron.

Különtermeink:
Decanter
Dekanter termünk légkondicionált, zártkörű rendezvények lebonyolítására tökéletes, befogadó képessége 40-50 fő. Asztal elrendezések az alábbi módon oldhatóak meg.

Kártyaszoba
Kártyaszobánk légkondicionált, LCD televízióval, video technikával, wifivel és 5+1 surround hanghatással felszerelt, 10-12 fő befogadóképességű helységünk.

Üzleti ajánlat:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-vasárnapig 12.00-24.00
Ebédidő: 12.00-16.00
Vacsoraidő: 16.00-23.00
Hogyan jut el hozzánk:

Taxival
Mi a City taxit ajánljuk (tel.: 211-11-11)

Saját gépkocsival
Parkolását megoldjuk – a sorompó nem akadály. Parkolási lehetőségeinkről érdeklődjön előzetesen telefonon (488-7416) vagy e-mailben (apetito@apetito.hu)

Gyalog
Üdítő séta egy varázslatos környezetben

Tömegközlekedés
16-os vagy 16A-s busz a Moszkva térről vagy 16-os busz a Deák térről.
Dress kód:
Azt szeretnénk, ha az APETITO-ban töltött idő emlékezetes maradna, kérjük öltözékét is így válassza meg!

Kutya:
Mi szeretjük, de vendégeinkről nem tudjuk biztosan, a teraszon szívesen látjuk őket.

Fizetési lehetőségek:
debit és credit kártya, készpénz, előre történő egyeztetés alapján átutalás, APETITO utalvány

Cégnév: Apetito Restaurant&Cafe
Székhely: 1014 Budapest, Hess András tér 6.
Levelezési cím: 1014 Budapest, Hess András tér 6.
Weboldal: www.apetito.hu

Minden jog fenntartva 2024©