Szépjuhászné Étterem

Szépjuhászné Étterem

Céginformáció:
Szépjuhászné Étterem

A Gyermekvasút Szépjuhászné állomásán, kiemelt természeti környezetben, a budai hegyek sétaútjainak egyik találkozási pontjánál, a Budakeszi út közvetlen közelében étterem, kerthelyiség és büfé üzemel.

Étterem
A Szépjuhászné Étterem a MÁV Rt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút Szépjuhászné állomásán található. Az étterem helyiségeit az állomásépületben alakították ki.

Az étterem elsődleges szolgáltatása az á la carte étkezés. Az étteremhez kerthelyiség is tartozik.

Az étterem konyhájának kínálata a magyaros ételekre épül.

Az étterem Buda belső negyede felől a Budakeszi úton, a Dunántúl irányából Budakeszin keresztül könnyen megközelíthető.

Az étterem közvetlen közelében található autóparkolóhoz – amely autóbuszok befogadására és megfordulására is alkalmas – a Gyermekvasút Budakeszi úti völgyhídjánál kell letérni.

Tömegközlekedési eszközzel az étterem a Moszkva térről induló 22-es BKV autóbusszal körülbelül negyed óra alatt közelíthető meg.

A nagyteremben és a kisteremben az étterem – előzetes bejelentkezés és egyeztetés alapján – vállalja csoportok kedvezményes étkeztetését, valamint napközbeni vagy éjszakai rendezvények (születésnap, esküvői vacsora, érettségi találkozó) lebonyolítását. A kerthelyiség és az étterem együttesen is igénybe vehetők.

Kerthelyiség
A Gyermekvasút Szépjuhászné állomásán működő Szépjuhászné Étterem kerthelyisége közvetlenül az állomás bejáratánál, a peron mellett található.

A kerthelyiséget egyik oldalról egy fenyőliget, másik oldalról a Gyermekvasút állomása, azon túl a Hárs-hegy hatalmas erdeje veszi körül. Elhelyezkedéséből adódóan egész nyáron át biztosított a kellemes környezet.

A kerthelyiségben üdítők, kávé, hideg- és meleg ételek, valamint csapolt sör fogyasztható.

Előzetes egyeztetés szerint a kerthelyiség csoportos rendezvények helyszínéül szolgálhat. A kerthelyiség és az étterem együttesen is igénybe vehetők.

A kerthelyiséget úgy alakították ki, hogy 80-120 fő kényelmes, egyidejű befogadására legyen alkalmas. A nyitvatartás feltételei éjszaka is biztosítottak.

Üzleti ajánlat:
Nyitvatartás:
Hétvégén és
ünnepnapokon:
10:00–18:00

Munkanapokon zárva

Büfé
A Szépjuhászné Étterem üzemeltetőjének kezelésében működő büfé a Gyermekvasút Szépjuhászné állomásához közel, a Budakeszi út mellett található.

A büfé elsősorban a betérő kirándulók kiszolgálására hivatott. A büfében üdítő, csapolt sör, lángos, palacsinta és édesség kaphatók.

Kedvező időjárás esetén a büfé melletti bográcson hétvégenként helyben készítenek főtt ételeket.

Cégnév: Szépjuhászné Étterem
Székhely: 1021 Budakeszi Út 95
Levelezési cím: 1021 Budakeszi Út 95

Minden jog fenntartva 2024©