Viadukt Kisvendéglő

Viadukt Kisvendéglő

Céginformáció:
BEMUTATKOZÁS:
„A Mi kisvendéglőnkről..."

A Viadukt Kisvendéglő Biatorbágy szívében a faluházzal szemben található. Az épület évtizedek óta ad otthont éttermeknek. Ezt a hagyományt szeretnénk mi is tovább vinni.

Vendéglőnk étlapján hagyományos magyaros ételeket kínálunk. Kívánságra minden kedvenc fogást elkészítünk, szívesen látunk minden receptet és észrevételt, amivel a vendégeink kedvében tudunk járni.

Szeretnénk visszahozni a húsleveses, rántott húsos vasárnapi ebédeket és a somlói galuskás délutáni kávézásokat a kerthelyiség körtefájának árnyékában, az apóságoknak pedig a gyorséttermek ízvilága helyett házilag főzött baracklekvárral töltött palacsintával kedveskedni. A nagymamák süteményeivel mi sem vehetjük fel a harcot, de mindem héten új desszerttel, tortával várjuk édesszájú vendégeinket.

Szakácsaink ízletes főztjei és tapasztalt felszolgálóink segítenek abban, hogy Ön és családja otthon érezhessek magukat a `Mi kisvendéglőnkben”

Üzleti ajánlat:
Rendezvények
Családi rendezvények lebonyolítását, akár külső helyszínen vagy magánháznál is vállaljuk. A vendéglő hátterében egy tíz éve működő party szerviz cég áll, mely évente 300 sikeres rendezvényt bonyolít Magyarország teljes területén.

Az étterem kapacitása 45 fő
A kert kapacitása 80 fő

Hagyományos sültes-tálas esküvők 3990 Ft/fő–től

Büféasztalos esküvők 4550 Ft/fő-től

Napi menü
2009.09.28. Hétfő

Gombaleves

Sajtostészta

Vendéglőnk a hét minden köznapján változatos napi menüvel várja vendégeit!

Rendeljen előre a hét minden napjára menüt az alábbi áron:

690Ft/adag

Előfoglalás nélkül a napi menü ára 750.-/adag

Cégnév: Viadukt Kisvendéglő
Székhely: 2051 Biatorbágy, Vasút utca 9.
Levelezési cím: 2051 Biatorbágy, Vasút utca 9.
Telefon: 06-23-310-961
mobil: 06-23-310-961
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©