Mezőkövesd város Önkormányzata

Mezőkövesd város Önkormányzata önkormányzat,polgármesteri hivatal,Mezőkövesd,oktatás,turizmus,galéria,Kisebbségi Önkormányzat,Képviselő-testület, bizottságok,Matyóföld.gyógyfürdő,standfürdő, szállás,vendéglátás

Céginformáció:
A Bükk-hegység és az Alföld találkozásánál található hangulatos városunk Budapestről, egy órás autózással elérhető az M3-as autópályán. Mátyás király 1464-ben mezővárosi rangot adományozott a településnek. Napjainkban a 18.000 ezres lakosú Mezőkövesd a térség gazdasági és kulturális központja, az Észak-magyarországi régió kedvelt kirándulóhelye. Hírnevét a hungarikumként számon tartott "matyó" hímzésnek és a határainkon túl is jól ismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő gyógyító vizének köszönheti.
Mezőkövesd a látnivalók gazdag tárháza. Az Európában egyedülálló Mezőgazdasági Gépmúzeum, Matyó Múzeum, Hadas városrész alkotóházai, Kisjankó Bori Emlékház, a város jellegzetes templomai, a Városi Galéria várja látogatását.
Tavasztól őszig a változatos folklór, bor-gasztronómiai és szórakoztató kulturális programok sorában mindenki talál érdeklődésének megfelelőt.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Mezőkövesd város Önkormányzata
Székhely: 3400 Mezőkövesd, Mátyás király u.112.
Levelezési cím: 3400 Mezőkövesd, Mátyás király u.112.
Telefon:
mobil: (49) 50 50 56
Email:

Minden jog fenntartva 2024©